Makthaverskan

Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov
19 feb 2022 20:00
20 feb 2022 01:00
Superarrangör
Biljetter 200,00 SEK
Biljetter 200,00 SEK

Makthaverskan
Lördag, 19 februari 2022
Kl 20.00 - 01.00, Hus 7
Biljetter ute nu!

Makthaverskan återvänder i november med sitt fjärde album ”För allting”.

På många sätt är det samma band som alltid, det är chorusgitarrer, Maja Milners fantastiska sångröst och texter i samma stil som tidigare.

Men bandet tillåter sig också experimentera lite mer på den här skivan. Man kan se det som att de tidigare albumen utgör en trilogi, och nu kommer nästa kapitel för Makthaverskan. I stället för att som tidigare ha en klar bild av hur skivan ska låta, och mer haft studiotekniker än producenter, valde bandet den här gången att plocka in Hannes Ferm (som till vardags gör musik under namnet HOLY) som mer renodlad producent, och musiken får också ta lite nya vägar på det här albumet. Det är lite mer syntar, på någon låt används trummaskin istället för Palles vanliga karaktäristiska trummor, och så vidare.


Om Makthaverskan:

Debuterade med ett självbetitlat album 2009 på skivbolaget Luxury. Två ytterligare skivor följde 2013 och 2017, likaså ett intensivt turnerande som inkluderade stopp på kända festivaler i stil med Way Out West, Emmaboda, Hultsfred, Arvika, Storsjöyran och Kulturkalaset i Göteborg. Makthaverskan har även gjort två omfattande USA-turnéer och en större Europa-turné. Nya skivan ger bandet ut själva.

Profile picture
Slaktkyrkan

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.