Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Making Magic 2D

Eventet är avslutat

Making Magic 2D

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

8 juli 2023 - 17 augusti 2023
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Making Magic är berättelsen om hur visuella effekter skapas till film och datorspel – och hur de påverkas av naturlagarna som styr den verkliga världen.

I de visuella effekternas magiska värld kan vad som helst hända. Making Magic är berättelsen om hur visuella effekter skapas till film och datorspel – och hur de påverkas av naturlagarna som styr den verkliga världen.

Följ med Peter Stormare på en hisnande resa och upptäck hur effekter skapas – från ekvationer till explosioner.


Längd: 30 min
Språk: Svenska
Ålder: Rekommenderad ålder från 8 år


PRISER

 • Vinnare av Best 3D Movie på Fulldome Festival i Brno, Tjeckien den 30 juli 2021
 • Vinnare av Best Fulldome Long Form på Macon Film Festival i Georgia, USA den 28 september 2021
 • Vinnare av Best Documentary Fulldome Film vid Fulldome Festival Minsk i Belarus, den 17 oktober 2021
Making Magic är en 8K fulldome-show baserad på forskningen bakom digitala visuella effekter. Producerad inom WISDOME-projektet av Norrköpings Visualiseringscenter C. Med stöd från Knut och Alice Wallenbergs Stiftelse.

  Arrangör

  Malmö museum är södra Sveriges största museum. Upplev allt från Nordens äldsta bevarade renässansslott till en riktig ubåt, levande grodor och köttätande pirayor. Museet berättar i sina utställningar om bland annat historia, natur, teknik och sjöfart.


  På Malmö museum ligger också Wisdome Malmö, en dombiograf som visar vetenskapsfilm i 3D. 

  Malmö museum ligger i två hus, Slottet och Teknikens och Sjöfartens hus på Malmöhusvägen 5–7. 

  Lokal

  Wisdome Malmö Wisdome Malmö, Malmöhusvägen 7A, 211 18 Malmö

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

  Upptäck mer