skip to main content

Majestät

Majestät

Från 125,00 SEK

Plats

Datum

12 mar 2024 19:00 - 20:30

Beskrivning

Majestät bjuder på en intim musikupplevelse inflätad i poesi av Linda Kentaur Nordfors.
Vi beger oss tillsammans ut på de stilla, djupa haven där de små tingen ger eko in i evigheten. 

Varmt välkommen, speciellt om du ibland känner att du tappar fotfästet eller har prövat på att bli omkullkastad av livets oförutsägbarhet.

Majestät spelar egenskriven techno-blues, denna kväll i ett mjukt framförande.


Majestät består av:

Sång & tal: Linda Kentaur Nordfors

Piano: Ragnhild Mao

Electrorytmik: Isak Burström

• Om Klubb Salt Jord: den uppstår några gånger per år i den kreativa mötesplatsen och keramiska kurslokalen Salt Jord ateljé mitt på Östra Storgatan i Nyköping. Till sin lilla verksamhet försöker Linda Engström hitta inspirerande och spännande artister och upplevelser.


Under våren kommer Majestät släppa sitt första album, så följ dem via:
https://www.facebook.com/majes...

Arrangör

Intimt och nära.

Musik, ord, konst, kunskap, fika och lera.

Välkommen till Salt Jord Ateljé i centrala Nyköping!

Adress: Östra Storgatan 7


Lokal

Klubb Salt Jord , Östra Storgatan 7, 611 34 Nyköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer