Maja Svantesson , sång

Maja Svantesson , sång

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

27 mar 2023 18:30 - 19:15

Beskrivning

Examenskonsert, kandidat jazz.

Maja Svantesson har under sitt tredje år på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm komponerat musik för ett eget sammansatt storband där hon själv ingår som vokalist. Utgångspunkten för skapandet av musiken grundar sig i att inte låta rösten ta plats som solist utan att smälta in ordlöst i olika sektioner.

Medverkande:

Saxofon och träblås
Isac Schillberg
Erik Hasselfeldt
Eskil Larsson
Arvid Lundberg
Carl Lovar

Trumpet och flygelhorn
Benjamin Sällström
Oskar Nordkvist
Linnea Jonsson
Tuva Trygged Iko

Trombon
Tilde Schweitzer
Melker Annas
Olle Arvidsson Eklind
Alexander Bjurström

Kompsektion
David Stener
Hugo Löf
Isaak Peyer
Rasmus Otto Ringdahl

Sång
Maja Svantesson

Lokal

Kungasalen, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.