skip to main content

Maja Francis + support på Söderhamns Teater

Maja Francis + support på Söderhamns Teater

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

28 nov 2024 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Upplev en magisk kväll med melodiska toner på charmiga Söderhamns Teater! Kultur & Bibliotek, Söderhamns kommun presenterar stolt en enastående kväll med den omtyckta popstjärnan Maja Francis. Med hennes förtrollande röst och hjärtevärmande texter är detta ett evenemang du inte vill missa.

Datumet att ringa in är den 28 november 2024, då dörrarna öppnas kl. 18:00. Förbered dig på en kväll fylld av djupa känslor och popmusik av toppklass på en av de mest kulturellt rika scenerna i regionen.

Biljettpriset är väldigt rimligt, endast 300 kr (plus avgift), och för dessa pengar får du inte bara njuta av Maja Francis underbara toner, utan också av en spännande supportakt som värmer upp publiken och sätter stämningen.

Söderhamns Teater, med sin intima och hemtrevliga atmosfär, skapar den perfekta bakgrunden för en kväll du sent kommer att glömma. Så oavsett om du är ett inbitet Maja Francis-fan eller bara en musikälskare på jakt efter en kvalitativ liveupplevelse, är detta din chans att uppleva något extraordinärt.

Säkra din plats idag och var del av en konsert som lovar att beröra och inspirera. Vi ses där!

Arrangör

Enheten Kultur och bibliotek, Söderhamns kommun arrangerar kulturevenemang på Söderhamns teater samt på andra platser i samverkan med det lokala föreningslivet.

Lokal

Söderhamns Teater SE Söderhamns Teater, Norrtullsgatan 12, 826 31 Söderhamn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer