skip to main content

Maia Hirasawa på Söderhamns Teater

Maia Hirasawa på Söderhamns Teater

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

21 mar 2024 18:00 - 21:00

Beskrivning

Maia Hirasawa genomför en solokonsert på vår fantastiska Söderhamns teater. 

Torsdag 21 mars 2024
Dörrar öppnar: 18:00
Konsert: 19:00

Serveringen på våning två, "Schweizeriet", kommer att ha öppet för dig som vill köpa något att äta eller dricka i anslutning till konserten. 

Maia Hirasawa

Med sin egensinniga röst och melodiska låtar har Maia Hirasawa sedan debuten varit en självklar del av det svenska - och japanska - musiklivet, som artist, låtskrivare och producent. I Maj 2020 släppte hon senaste albumet "Bättre". Albumet innehåller nio spår på svenska och ett på engelska, det enkla melodiska språket och de nära texterna känns igen.

Maia Hirasawa slog igenom med albumet ”Though I’m Just Me” 2007 och med låtar som ”And I found this Boy” och ”The Worrying kind”. Sedan debuten för 13 år sedan har hon hunnit släppa sex album i Sverige och har också en gedigen karriär i sin fars hemland Japan, där hon fått flera stora hits. Hon har under dessa år skrivit musik på svenska, japanska och engelska och producerat många av sina album själv. Hon är också en flitig kompositör till film, tv-serier och reklamfilm i just Japan.

Maia Hirasawa bjuder in till en glad och varierad fest på nya albumet ”Bättre".

I stora drag handlar albumet om hennes 40-årskris. Och som inte det vore nog så kom Corona… Men Maia menar bestämt att det är hennes gladaste och minst ängsliga album hittills.

"Man kan tro att de skulle bli en sorglig skiva, men tvärtom. Jag har peppat mig själv så in i Norden att det är mitt gladaste album hittills”, berättar hon i ett personligt brev om nya musiken.

”Bättre” är producerat av Maia Hirasawa, Ida Lindberg, Wille Alin och TÅFAB (Åke Olofsson, Sebastian Rutgersson, Peter Engström).


Varmt välkomna önskar Enheten Kultur & Bibliotek, Söderhamns kommun!

Arrangör

Enheten kultur och bibliotek, Söderhamns kommun arrangerar kulturevenemang på Söderhamns teater samt på andra platser i samverkan med det lokala föreningslivet.

Lokal

Söderhamns Teater SE Söderhamns Teater, Norrtullsgatan 12, 826 31 Söderhamn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer