Magnus Helgesson på Grand

12 nov 2019 16:00 - 18:00

Grand Hotel Alingsås, Bankgatan 1, 441 30 Alingsås

“0-700 miljoner – Mina framgångsfaktorer” med Magnus Helgesson

Grand Hotel Alingsås, tisdagen den 12 november kl. 16.00 – 18.00.

Inspiration för att nå sina mål när en av Sveriges mest anlitade föreläsare gästar oss på Grand Hotel. 

Full fart framåt... så kan man beskriva Magnus Helgesson och med åren har han samlat på sig mängder av kunskap för att nå framgång och att det inte bara är full fart som gäller som ledare och entreprenör. Magnus är en av Sveriges bästa och mest omtyckta föreläsare. Han lär dig verktyg som du direkt kan använda för att nå nya höjder och lyckas infria dina löften mot dig själv såväl privat som i din yrkesroll. Besluten formar din framtid.
Magnus är aktuell som gäst i "Framgångspodden".

Vi ordnar allt det praktiska och du samlar ihop gänget!

PRIS 300 kr

Passa på att boka in konferensen hos oss så blir föreläsningen den perfekta avslutningen på dagen. Vi erbjuder även fikabuffé innan föreläsningen eller njut av en god middag efteråt i vår uppskattade A la Carte restaurang. 

Dagskonferens: 595 kr/pers
Fikabuffé: 95 kr/pers

Välkommen att höra av dig till oss - för mer information och bokning av gruppergro@grandhotel-alingsas.se alternativ 0322-670119

2012 nominerades Magnus till det prestigefyllda priset "Årets VD" - ett bevis så gott som något på hans eminenta ledarskap. Han har även skrivit en bok, "Vägen till månen", som till stora delar handlar om ledarskap och hur man når framgång i affärslivet. 

Entreprenörskap - Magnus är en entreprenör ut i fingerspetsarna och definitivt mannen att lyssna på om man vill lära sig om entreprenörskap. Eller vad sägs om att han startade sitt första företag redan som tolvåring? Detta entreprenörskap har sedan genomsyrat Magnus liv.
Inspiration/Motivation - Få föreläsare är så inspirerande att lyssna på. Magnus har entusiasmerat mängder av medarbetare genom åren och delar med sig av sina bästa tips för hur man hittar sin egen motivation och hur man motiverar andra.