skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Magiskt - Dergårdsteatern

Eventet är avslutat

Magiskt - Dergårdsteatern

Från 170,00 SEK

Plats

Datum

27 apr 2024 18:00 - 19:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Michael Mendoza - Magiskt

Nya svenska stjärnskottet, Michael Mendoza, Lerums egna magiker bjuder in dig till en magisk show där du kommer häpna, skratta, fascineras och förundras. Du kommer att se det omöjliga bli möjligt och bli lämnad med frågor utan ett svar…

Han är mörk, stilig och en mästare i modern magi - kombinera en stark scennärvaro med en enastående talang för konsten illusioner, där har du honom…

…En av de stigande stjärnorna. Denna mästare har ett smart tillvägagångssätt att leverera snabba, halsbrytande illusioner och trick. Han är Svensk Mästare i illusioner 2013, anlitad att jobba som Joe Labero´s personliga magikonsult. Ni har sett honom inkluderad i primetime TV, underhållningens extravaganza. Han är Michael Mendoza.

Nu får du följa med på hans största satsning någonsin, en oförglömlig resa för så väl hjärnan som hjärtat, en resa som kommer få dina sinnen att spela dig ett spratt. Välkommen till en minnesvärd kväll med häftig musik, vacker ljusshow och oförglömliga magiska effekter.


"Jag sitter fortfarande häpen över vad som hände - Tobias Karlsson från "Let's dance"."
"Bara ditt artistnamn kan ta dig till Vegas, jag gillade showen den var skit bra! - Carolina Gynning"

Läs mer på: mendoza.nu
Speltid: Ca 90min
Rekommenderas från: Ca 7 år.

Köp dina biljetter idag och låt oss skapa magi tillsammans!

Arrangör

The official ticket partner for the Swedish illusionist Michael Mendoza.

Lokal

Dergårdsteatern Dergårdsteatern, Alingsåsvägen 9, 443 35 Lerum

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer