Magishow med Philip Frondelius 27/7

27 jul 2018 15:00 - 15:40

Rävuddsvägen 42, Rävuddsvägen 42, 619 31 Trosa

Välkommen till en spännande magishow på Trosa Havsbad, med trollkarlen Philip Frondelius!

Ta med vuxna och barn på en underhållande och engagerande upplevelse. Trollkarlen Philip Frondelius har förmågan att genom magi få barnen att ryckas med och kikna av skratt men också få den mest svårflörtade vuxne att dra på smilbanden. Under showen blir det omöjliga möjligt och det är garanterat något du sent kommer att glömma.

Förbered gärna ditt barn på att interaktion kan ske med trollkarlen - det hjälper ditt barn att vara beredd och att få så roligt som möjligt!

Här kan du se ett smakprov på showen (Obs! Sekvensen är ej från Trosa Havsbad).

Philip om showen: "Här blandas pedagogiska sätt att kommunicera med barnen med en stor portion ”ren komedi”. Barnen involveras i showen och detta är en säker väg till en succé. Alla får vara med och skapa det ”magiska” och vissa får även komma upp på scenen och medverka inför alla andra. Skämten är gjorda så att man skrattar åt trollkarlen. Detta är något som gör att även blyga barn vågar ”komma upp” och assistera. Min show är utarbetad och anpassad för barn, men även vuxna kommer att ha mycket roligt och klia sig i huvudet och undra – Hur gick det där till?"

Välkommen till en magisk föreställning!


Biljett: 60 SEK per person

Plats: Restaurang Rävudden, Trosa Havsbad

Gå in genom huvudentrén till Trosa Havsbad och följ den asfalterade vägen mot stranden. Biljettentré intill restaurangens huvudentré.

Insläpp kl. 14.25-14.55

Magishow start kl. 15.00, slut kl. 15.40

Övrig information:

  • Visa upp din biljett i entrén tillsammans med sällskapet biljetterna är avsedda för.
  • Biljetten når dig per e-post och visas upp direkt i mobilen eller som utskrift. Du kan även välja att få biljetten som sms.
  • Showen äger rum utomhus - ta med kläder efter väder. I det fall det blir väldigt dåligt väder hålls showen inomhus.
  • Spädbarn upp till 1 år går på föreställningen gratis om barnet sitter i vuxens knä.
  • Barnvagn finns det mycket knapp plats för på restaurangens trädäck under föreställningen, och kan parkeras alldeles nedan om plats inte finns. Fråga gärna personalen på plats!

Parkering: Trosa Havsbad har en stor parkering intill anläggningen. Skyltad parkering med extra platser finns ca 500 meter innan, längs Rävuddsvägen, strax innan tennisbanan. Ingen parkeringsmöjlighet inne på anläggningen finns. Kom i god tid för parkering.


Datum för föreställningen: fredagarna 20/7, 27/7 och 3/8

Biljett

Stängd