MagiKomik i Västervik

MagiKomik i Västervik

Biljetter från 899,00 SEK

Plats

Datum

5 nov 2022 18:00 - 22:00

Tags

Beskrivning

Välkommen till en helkväll med Johan Ståhl och Ola Aurell i en festlig dinnershow med magi och humor och givetvis fantastisk tvårätters middag med Vilt-tema. 

JOHAN STÅHL
Kvällens magiker har bl.a. 2 Magi-VM medaljer och en vinst i Talang 2021 på sin meritlista.


Att få uppleva stark magi är en underbar upplevelse där naturlagarna tycks upphävas framför ögonen. I den här föreställningen får ni en interaktiv upplevelse med fingerfärdighetsmagi i fokus. Det är en trollkonstnär och hans publik, och det är magi på nära håll.

Vackra lögner är en magisk stund mellan Johan och er i publiken. Han visar några av sina starkaste magiska rutiner och berättar om varför hans liv blev som det blev. 

Nu kommer Johan till Västervik för att bjuda dig på en magisk upplevelse. 
Läs mer om Johan på vår hemsida. 

OLA AURELL
Det är Ola som tar hand om er genom kvällen. Med humor, visor och galenskap guidar han er med trygg hand….

Ola är prisbelönt som både vissångare och komiker. År 2012 inledde han en kärleksrelation till Västerviks visfestival, dit han sedan återvänt vart och vartannat år. Samtidigt inledde Västervik en kärleksrelation med Ola!

Vid sidan av fem studioalbum har Ola hunnit med sådant som en humorshow om Thomas Quick, ett dubbelalbum om Christer Pettersson, ett kortspel om moralpanik samt showen Manlig frigörelse - historik och praktik. Han har kallats geni, han har kallats sjuk, och hans blandning av elegant svarvade texter, fniss och sparkar åt alla håll har numer en kultpublik över hela Skandinavien.

Middag & Bar
Västerviks Resorts Köksmästare serverar dig en fantastisk tvårättersmiddag på temat “HÖST & VILT”.
Förrätt och varmrätt med bordsvatten/lättöl, kaffe ingår.

 • Baren håller öppet innan, mellan och efter showens olika delar.
 • Sluttid 22.00 är ca.tid. 
 • Vi håller öppet en stund efter showslut så att du kan umgås med ditt sällskap och avsluta kvällen i ditt eget tempo. 
 • Obemannad Garderob finns utan avgift. 

  Företag, se hit! 

  Vill du boka denna helkväll för ditt företag med fler än 10 biljetter, går det bra att boka mot faktura (14 dagars betaltid efter bokningsdatum el senast 15 oktober vid sen bokning). Skick din beställning till info@eventolot.com.

Lokal

Arenan, Västervik Resort Arenan, Västervik Resort, Lysingsvägen, 593 53 Västervik

Headliners

Johan Ståhl
Trollkarl
Ola Aurell
Komiker/Vissångare/Konferencier

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.