Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Maddox Streeet

Eventet är avslutat

Maddox Streeet

Från 140,00 SEK

Plats

Datum

18 feb 2023 19:30 - 23:50

Beskrivning

MADDOX STREET
Att skapa musik för musikens skull är och har alltid varit centralt för Maddox Street. Bandet grundades 2011 av Dylan Brock och den självbetitlade albumdebuten såg dagens ljus 2015.
Uppföljaren ULTRAVIOLET spelades in av producenten Pedro Ferreira i Spinroad Studios, och Maddox Street tog ett kliv upp till nästa musikaliska nivå. 2018 äntrade bandet SGS (Svenska Grammofonstudion) och släppte singlarna Psych och Honey Please, som funnits på låtlistan sedan dess.

Bandets hemmaplan har ändå alltid varit livescenen vilket befästes efter ett bejublat framträdande ihop med Vintage Trouble (USA) på ett slutsålt Pustervik i somras, enbart mötta av hurra-rop och high fives. Hyfsat betyg kan man tycka.

Maddox Street är:
Dylan Brock – Sång & Gitarr
Albin Östlund – Bas
Micael Karlsson – Trummor
André Eliasson – Gitarr

Den 18:e februari äntrar så Maddox Street scenen på Skeppet med rykande färska låtar och delikata jams som garanterat kommer sträcka sig över scenkanten ut i publiken!

SAVE THE DATE!

lyssna
lyssna

18 års gräns

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck Mer