Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Machetes (RELEASE) + Smag på dig selv (DK)

Eventet är avslutat

Machetes (RELEASE) + Smag på dig selv (DK)

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

4 nov 2022 19:30 - 23:59

Beskrivning

Machetes
Det var en kärlek till gamla agentfilmer och spaghettiwesterns som förde dom samman. Dom möttes i en stökig replokal i Göteborgs slumrigaste kvarter. Rummet var fyllt av bråte och på väggen hängde en schleten gammal machete som någons fafar/morfar fått med sig från sina resor. Just som instrumenten blivit stämda, rören i förstärkarna började bli varma och trummisen just skulle räkna in fattade Macheten eld. Och ur den brinnande kniven hördes Guds, Dick Dale den allsmäktiges röst… VARDE SURF! Sade Dick Dale, och det blev Surf, och Dick Dale såg att det var gott!

Sålunda lyder den sanna historien om hur det gick till då MACHETES stjärna tändes klar på den svenska surf himlen. Och nu är det dags att avtäcka den fjärde delen i deras serie av EP´s som släppts de senaste två åren. The Snake Charmers Dance.


Kom in i värmen och låt surfen påminna dig om den svunna sommarens varma famn!

lyssna

Doors: 18.00

MAT finns, kom och ät. Vill du så bokar du ditt bord, kontakt@skeppetgbg.se 

18 års gräns

Lokal

Skeppet GBG Skeppet GBG , Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.