Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Lyth - Lärka - Östersjö på Boa i Hudiksvall

Eventet är avslutat

Lyth - Lärka - Östersjö på Boa i Hudiksvall

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

26 mar 2023 12:30 - 14:00

Beskrivning

Elin Lyth sjunger Kristina Lugn - Folkmusiken i P2 sa om hennes helt färska platta att årets härligaste album redan anlänt, och DN lovordade Daniel Östersjös tonsättningar: "Albumet är ett skört och sjavigt knippe låtar som vindlar fram, ofta i jazzig eller folkdoftande skrud." Elin kompas här av Daniel Östersjö.

Daniel Östersjö sjunger Beppe Wolgers - Sånger från Vattudalen bygger på Beppes jämtländska dikter, skrivna på jamska så som gummorna och gubbarna i stugorna berättade sina historier för teveprofilen. Ett credo för dem som sprungits förbi av samhällets utveckling, men som är stolta och förankrade i naturen och trakten, och besitter en kraft som behövs så här i klimatomställningens tider.

Mårten Lärka, den semiakustiske trubaduren från Jättendal, som börjar varje gig med sista låten från förra spelningen. Han är en musikalisk kameleont som nyligen firat 20 år som soloakt. Tralliga ramsor, punkig alternativblues samt hemgjorda visor och popörhängen. Mestadels franska och svenska texter men även andra språk serveras. En färgstark liveakt präglad av humor och glädje, han kommer till Boa med en liten överraskning!

Entréavgiften är frivillig, eftersom vi är i en butik. Men gör gärna vad du kan för att stötta artisterna!


Arrangör

Sångare, låtskrivare och multiinstrumentalist med tonsatt poesi på hjärnan. Nu aktuell med jamska skivan "Beppe Wolgers sånger från Vattudalen".

Lokal

Boa, Västra Tullgatan 9, 824 30 Hudiksvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.