Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

LYDIA LUNCH / Neutral / Jazz Är Farligt

Eventet är avslutat

LYDIA LUNCH / Neutral / Jazz Är Farligt

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

1 sep 2017 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

LYDIA LUNCH till Garaget i Hammenhög!! Den här bokningen är nästan ofattbar... vi är sjuuukt peppade inför denna kväll! (foto: Jasmine Hirst)

LYDIA LUNCH är en amerikansk sångerska, poet, författare och skådespelerska. Som 17-åring startade hon bandet Teenage Jesus and the Jerks och blev snabbt ett av New Yorks mest inflytelserika band på det sena 70-talets New Wave-scen. Lydia Lunch bröt ny mark då och har fortsatt utmana med en mängd olika uttryckssätt. Hon har släppt ett 30-tal album och samarbetat med bl.a. Brian Eno, Sonic Youth, Omar Rodriguez Lopez och Nick Cave.

Lydia Lunch kallar själv sina ord för virus, som infekterar. Om folk förstår vad hon pratar om eller inte är inget som bekymrar henne. Konserten hos oss är ett soloframträdande där hon läser poesi som både skyddar oss från och samtidigt får demoner att dansa långt inom oss. Varmast välkomna till en helt oförglömlig afton!

Som support denna fantastiska kväll kommer utsökta bandet NEUTRAL från Göteborg. Neutral består av Sofie Herner och Dan Johansson vars experimentella noisemusik av vardagspoesi och distade gitarrmattor är något helt unikt. Detta vill ni helt enkelt inte missa!

Före, mellan och efter spelar självlysande DJ JAZZ ÄR FARLIGT som består av Elena Smon Wolay, dj, bokare, arrangör, producent - u name it - och med en enorm passion för jazz. Elena spelar sånt du inte visste fanns men inte kan vara utan!

LYSSNA! LÄS!

https://www.facebook.com/LydiaLunch/?fref=ts

http://www.lydia-lunch.net/

https://www.facebook.com/neutralgamlestaden/?fref=...

https://www.facebook.com/JazzArFarligt/?fref=ts

OBS! Begränsat antal biljetter! Vi gör konserten med stängda portar.

FREDAG 1 SEP

200 kr

Insläpp 20:00 - Första akt på scen ca 21

Biljetter köps på Billetto:

BYOWnB

Garageprojektet Hammenhög

fd Bilfirma NH Nilsson

Vid torget i Hammenhög

http://www.garageprojektet.org

Arrangör

VÄLKOMMEN TILL GARAGEPROJEKTET - en plats för konst, teater, film och musik i Bilfirma N.H.Nilssons gamla garagelänga vid torget i Hammenhög.

På hemsidan garageprojektet.org hittar du info om det mesta - vi lägger ut info om våra arr allt eftersom men vill du ha utskick när det händer saker, sänd ett mail till: info(at)garageprojektet.org. Du kan också gilla oss på Facebook och Instagram och få notiser den vägen.

VARMT välkomna till vår lilla scen i Hammenhög!

Lokal

Garageprojektet, Simrishamnsvägen 1, 276 50 Hammenhög

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer