skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Lyckans Soldater

Eventet är avslutat

Lyckans Soldater

Från 300,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

1 mars 2024 - 16 mars 2024

Beskrivning

Lyckans Soldater, Sveriges första fotbollslag, inspirerade starten för ÖIS, GAIS och Blåvitt. Men bakom mullret av supportrar, sånger och firande, finns det förlorade matcher, krossade hjärtan och inte minst... De nya rivalerna från Stockholm.

En nyskriven föreställning med musik.

Av och med Bröderna Dohlsten

Göteborg. Kärlek. Fotboll.


Arrangör


Bröderna John och Victor började jobba ihop 2018 med föreställningen Farväl Majorna. Båda hade då gjort karriärer utanför den svenska teaterscenen. Victor utbildade sig som skådespelare i Prag och John gjorde karriär inom idrotten. När de började jobba ihop valde de att fokusera på deras hemstads historia. Föreställningen Farväl Majorna blev en stor succé och John och Victor har fortsatt att skriva föreställningar med historiskt tema.

Lokal

Kronhuset Kronhuset, Kronhusgatan 1D, 411 13 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer