skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Luthando Qave – hyllad operabaryton i ropet!

Eventet är avslutat

Luthando Qave – hyllad operabaryton i ropet!

Från Gratis

Plats

Datum

11 feb 2024 16:00 - 17:00

Beskrivning

Sedan premiären av Barberaren i Sevilla på Kungliga Operan den 19 januari har lovorden haglat över Luthando Qave, som gör huvudrollen som den trixande barberaren Figaro. Svenska Dagbladets recensent konstaterar att Luthando Qave är en av Sveriges mest intressanta operaröster just nu.

Det är en lång och fantastisk resa Luthando har gjort från sångdebuten som pojke i kyrkokören i East London utanför Kapstaden: korist i Cape Town Opera med turné till Norrlandsoperan, examen från Operahögskolan i Stockholm, Young Artist-program på Metropolitan i New York, Met-debut som prins Yamadori i Madama Butterfly (dirigerad av Placido Domingo!), finalist i BBC Cardiff Singer of the World, Glyndebourne-debut som Shaunard i La Boheme och därtill ett stort antal operaroller i Sverige och utomlands, bl.a. en världsturné med Polarprisvinnaren Peter Sellars uppsättning av The Indian Queen.

Luthando kommer bl.a. att bjuda på kända operaarior och en inte alltför vild gissning är förstås paradarian från just Barberaren i Sevilla, den välkända ”Largo al factotum”. Fiiigaaarooo!

Arrangör

VÄSTERLÖFSTA KYRKAS MUSIKSTIFTELSE

Inför Anders Walls 80-årsdag 2011 önskade han sig istället för presenter bidrag till en konsertflygel i hemförsamlingen Västerlövsta. Bidragen lade grunden för den fantastiska Steinway-flygel som sedan installerades i Västerlövsta kyrka i Heby. Ambitionen är att varje år arrangera minst fyra konserter av mycket hög musikalisk klass. Konsertverksamheten stöds ekonomiskt av Anders Walls stiftelse.

Lokal

Västerlövsta kyrka, Skolgatan 2, 744 31 Heby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer