Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

LustSickPuppy + Prison Religion

Eventet är avslutat

LustSickPuppy + Prison Religion

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

21 sep 2023 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Band: LustSickPuppy
Support: Prison Religion
21 september, Hus 7
Insläpp: 19.00
Live: ca 20.00
Åldersgräns: 18+ år

LustSickPuppy blandar element från punk, gabber, drum b bass och rap och levererar skeva melodier över hyperaktiva beats i halsbrytande hastighet. Deras shower är lika delar glitter och blod, råa och oförutsägbara, en levande rave-liturgi som tar publiken i kopplet samtidigt som de erbjuder en åktur för livet.

Efter debut-EP:n Cosmic Brownie och ett samarbete med Matthew Stephenson från Machine Girl släppte LustSickPuppy 2022 sin andra EP As Hard As You Can, som innehöll samarbeten med Bonnie Baxter från Kill Alters och Andy Morin från Death Grips.

På sin senaste singel, "might b", expanderar de sin stil ytterligare genom att förankra abstrakta drum n bass-känslor med glittrande, soldränkta harmonier och en oemotståndlig hook.

"Smiley-färgen representerar mig som existerar som en svart queerperson som måste le min väg genom denna fucked up värld. Det är tanken att om du inte kan se förbi det här ansiktet så kommer du aldrig att kunna få en djup kontakt med mig."

Prison Religions arbete erbjuder flykt samtidigt som de håller upp en spegel för var vi befinner oss socialt - och skriker om det. Musiken uppfyller alltså behovet både ljudmässigt och ämnesmässigt för vad de inte hörde någon annanstans, och har utvecklats under åren tillsammans med samtalen mellan de två medlemmarna, vännerna Parker Black och Warren Jones.

Deras sound är en genuin reaktion på världen omkring dem: vi befinner oss redan i apokalypsen. När Prison Religions låtar en gång blickade ut mot rymden har de på sitt senaste album, Hard Industrial Bop, fallit tillbaka till jorden, hoppat av mot lagarna på en krigshärjad planet och kämpat mot en ogenomtränglig världsordning av kända missbrukare och rädsla. Detta manifesteras i den frätande ljudväggen, tunga beats som liknar offentliga pistolskott, mumlade skrik som krossat glas, dunkande flöden av techno eller tunga drones. Precis som hard bop utmanade den etablerade jazzen på 1950-talet är deras senaste skiva en skiva som kanaliserar jazzens utforskande natur och ständigt undergräver och vänder upp och ner på vart du tror att duons musik kommer att ta dig vid varje givet ögonblick.

Deras vrål är inte heller bara 2D-arga skrik eller obeveklig dysterhet - det finns ett radikalt hopp och en känsla av möjlighet här, som lockar världen att kollapsa in i sig själv. Och i de varma skrattkrusningarna, dansgolvets dova dunsar eller ibland självutplånande rader, kan man höra glädje och lekfullhet dolda i skuggorna.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer