Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Lundaspexarna ger: Bonifacius!

Eventet är avslutat

Lundaspexarna ger: Bonifacius!

Från 0,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

26 april 2024 - 1 maj 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Lundaspexarna ger: Bonifacius!

När morgonen gryr i 1300-talets Rom uppenbaras de nattliga synder som begåtts av munkar och nunnor. Avlatsbrevens tid är nu och påve Bonifacius är den sista att motsätta sig detta då han njuter frukterna av att leva livet. Vad han inte vet är att hans fäbless för avlatsbrev kan komma att kosta honom dyrt. Påvens fall är precis vad den kallsinnige kardinalen Lotharingo går och väntar på. Han är skenhelig som djävulen själv och har stora planer på att göra anspråk på påvetronen. Samtidigt har påvens guddotter Francesca förälskat sig i den litterära lutspelaren Giovanni, men på deras väg stöter även de på hinder. Berättelsen tar oss från himmelens fromhet till de mörka klosterkällarnas syndiga riter. Intrigen når sin kulmen då en frifräsande fransman skruvar upp dramat och vänder allting upp-och-ned.

Vi förbehåller oss vissa historiska felaktigheter. Väl mött!


Fredag 26/4 - Genrep

Lördag 27/4 - Smygpremiär

Måndag 29/4 - Premiär

Arrangör

Hejsan och välkommen till Akademiska Föreningen i Lund. Här finner du biljetterna till AF:s utskott och anslutna föreningar.

Biljetter kan köpas här online eller i Studentinfo i AF-borgen.

Lokal

Stora salen Stora salen, Sandgatan 2, 223 50 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer