skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Lunchsegling

Eventet är avslutat

Lunchsegling

Från 20,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

16 juli 2023 - 6 augusti 2023
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Följ med på en 3 timmars dagssegling med T/S Helene.

Det är en upplevelse att segla att segla med på ett träfartyg där vi traditionellt sätt sätter vi segel och ni får uppleva ljuden från segel och hav på en kulturmärkt segelskuta. I biljettpriset finns möjligheten att att lyssna på ett fördrag om Helene och skutornas historia, det börjar 10:15 ombord på Helene.

Kaffe och korv finns att köpa ombord och ni är välkomna att ta med egen matsäck. Kläder efter väder och det finns möjlighet att sitta under däck om man vill. Ni måste vara på plats senast 15 minuter före avgång för att vi ska hinna bli avgångsklara i tid, fullständiga villkor på vår hemsida Allmänna villkor: - Ystads segelfartygs - förening (helene-ystad.se)

Arrangör

Ystads Segelfartygsförening vårdar och seglar T/S Helene som byggdes i Ystad 1916. Vi arrangerar segelturer och event

Lokal

Helene, Hamntorget, 271 39 Ystad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer