Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Lullabies for an Ocean

Eventet är avslutat

Lullabies for an Ocean

Från Gratis

Plats

Datum

4 jun 2024 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

När vi drömmer målar hjärnan med färger som vi aldrig sett och skapar ljud vi aldrig hört. Men där och då, i drömmen, är allt på riktigt. Hur kom man hit? Man var nyss vaken, men det minns man inte. En ny verklighet har uppenbarat sig. Det undermedvetna har tagit över, och tar en med på en resa med oförutsägbara händelser. Man sitter som i en eka på havet, och glider ut mot horisonten. Blir det vindstilla eller storm?

I sin examenskonsert vill Annie Engvall undersöka det tillstånd under sömnens faser där hjärnan är som allra mest aktiv. När drömmarna tar plats, och vi bearbetar våra tankar och känslor. För Annie har drömmarna alltid speglat livets toppar och dalar, och burit på information om vad som sker i det inre.

I likhet med havets olika skepnader tar drömmarna form, och ibland blir de mörka och skrämmande. Under hösten har Annie djupdykt i vaggvisornas värld, och fascinerats över vaggvisans funktion. Går det att sjunga vaggvisor för en inre, stormande ocean? När känslornas vågor går höga kan vaggvisan kanske ingjuta ett hopp om en morgondag med en lättare bris där vattenytan har lagt sig och reflekterar himlen. Kanske är det där i spegelbilden som svaret plötsligt uppenbarar sig, svaret som inte var synligt under stormen.


Medverkande:
Annie Engvall - sång
Ellen Almgren - sång
Erika Wikström - sån
Óskar Freyr Guðnason - sång
Olov Lindroth - piano
^Tilde Edlund - fiol
Johanna Walldén-Strouts - fiol
Alice Evensen Landström - viola/fiol
Mikael Marin - oktavviola
Alfred Bergkvist - cittern
Arvid Furmark - nyckelharpa
Anna Brandt Østerby - accordeon
Leif Ottosson - accordeon
Michael Lucarelli - viola/fiol

Lokal

Kungasalen, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer