Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Lugnet på Biograf baren Eskilstuna

Eventet är avslutat

Lugnet på Biograf baren Eskilstuna

Från 125,00 SEK

Plats

Datum

16 feb 2019 19:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Lugnet besöker Eskilstuna efter att ha släppt sin andra fullängdare.

Lugnets första fullängdare släpptes 2016 och mottog strålande recensioner från alla världens hörn.
25 januari släpps uppföljaren Nightwalker på Pride & Joy Music. Precis som på debuten ligger tyngdpunkten på stenhård, svängig, klassisk hårdrock med en stor dos blues i botten.
Nightwalker är första albumet med de nya medlemmarna Johan Fahlberg (Jaded Heart) på sång och Matti Norlin (Badge, solo artist) på gitarr. Tillsammans med originalmedlemmarna Mackan Holten på gitarr, Z(Badge) på bas och Fredrik Jansson(Angel Witch, ex Witchcraft & Abramis Brama) bildas en synnerligen kraftfull allians som ämnar jämna allt och alla med marken.

Arrangör

Lokal

Biografbaren Biografbaren, Järntorget 2, 632 27 Eskilstuna

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer