Luftslottet & Koloni ger: SPACE IS THE PLACE - The Space Lady, Clas Svahn , Isak Sundsröm

Luftslottet & Koloni ger: SPACE IS THE PLACE - The Space Lady, Clas Svahn , Isak Sundsröm

Plats

Datum

13 jul 2022 18:00 - 23:00

Beskrivning

Luftslottet och Koloni slår sig ihop för en afton och blir Luftkolonin!
SPACE IS THE PLACE! Den 13 juli har vi ett dream team på plats i rymdens tecken! THE SPACE LADY från San Fransisco landar med sitt rymdskepp för en konsert i Ågårdskvarn när hon är ute på sin sista turné, men kvällen börjar med en svensk legendar, UFO-sveriges ansikte utåt och ordförande i archives of the unexplained - den ständigt nyfikne journalisten CLAS SVAHN kommer och bjuder på en föreläsning om svensk UFO-historia! Musikern och konstnären Isak Sundström gör också ett framträdande inför sin större konsert med Luftslottet senare i år. För de som vill så fortsätter aftonen med bar och filmpionjären George Meliés sci-fi filmer från tidigt 1900tal. Därtill serveras naturligtvis överjordisk gastronomi åt alla besökande kosmonauter! Så sätts ett gigantiskt rött kryss för tripp till Västergötland i mitten av sommaren, det här är ett once-in-a-lifetime tillfälle för alla som någonsin spanat mot stjärnorna!
18.30 Clas Svahn: föreläsning om svensk UFO historia. 
19.30 Mat och mingel. Visning av Den Liverödska Wunderkammaren. 
20.30 Isak Sundström
21.00 The Space Lady
22-23.00 Bar och visning av George Meliés filmer Une voyage impossible och Voyage dans la lune. 

Plats finns för tältning för de som vill övernatta. 
Med Stöd från Sensus och Västra Götalands Regionen

Arrangör

 Mitt i den Västgötska myllan ligger Ågårdskvarn, en samling hus som historiskt varit kvarn, mejeri och mjölnarbostad. Här finns Luftslottet, en tvärkulturell organisation vars hjärta utgörs av ett brokigt museum över det extraordinära - Den Liverödska Wunderkammaren. Luftslottet arrangerar varje sommar en rad eklektiska och oväntade evenemang. 


Lokal

Luftslottet Luftslottet, Ågårdskvarn 4, 53391 Götene

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.