skip to main content

Lucianoz på Jungfrusund

Lucianoz på Jungfrusund

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

15 jun 2024 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Det har blivit dags att fira in sommaren tillsammans! Ta med barnen, polarna, svärföräldrarna - alla är välkomna. Vi ser fram emot att välkomna er till denna festliga dag som pågår mellan kl 11-17. Framåt kvällen får vi sedan besök av den skönsjungande dansbandsstjärnan Lucianoz. Efter att ha släppt covern på Stefan Borschs klassiker ”Det är ju dej jag går och väntar på” på juldagen 2022 har Lucianoz fångat det svenska folket med sin unika röst och otroliga personlighet.

Den 15 juni är det dags för vår traditionsenliga sommarinvigning här på Jungfrusund! För barnen bjuds det på ansiktsmålning, otaliga antal turer i vår egna Jungfrusundsexpress, gratis popcorn, prova-på-padel och annat roligt.

Det finns även möjlighet att testa på massvis med vattenaktiviteter, att provköra båtar, spela minigolf samt äta och dricka gott i mängder. Extra kul är att Jungfrusundsregattan arrangeras denna dag. En kappsegling på Mälaren med bas utanför marinan på Jungfruholmarna. Ekerö Båtklubb är arrangörer och Jungfrusund är en av huvudsponsorerna.

Till dagen hör givetvis även musik! Under dagtid kommer en dragspelare och trubadur att lira skärgårdsklassiker. Framåt eftermiddagen laddar vi upp stämningen med en sommar-DJ, och på kvällen slår vi på stort med livekonsert med Lucianoz på den flytande scenen!

Vi drar igång dagen klockan 11 och det är gratis inträde hela vägen fram till 17. Därefter behövs det en entrébiljett för att vara kvar på området. Man kan antingen köpa sin biljett på plats under dagen, eller förboka redan nu via www.restjungfrusund.se.

Varmt välkomna!

Lokal

Restaurang Jungfrusund, Bryggavägen 133, 178 51 Ekerö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer