skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Lover's Skit

Eventet är avslutat

Lover's Skit

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

14 okt 2023 20:00 - 15 okt 2023 01:00

Beskrivning

Band: Lover’s Skit
Support: DJ Haydn + Silent Boy + Sonic Erection (DJ)
Datum: Lördag 14 oktober
Lokal: Hus 7
Insläpp: 20.00
Live från: ca kl 21.00
Åldersgräns: 18+ år

"Lover’s Skit. Bäst, bäst, bäst! Såhär.. Det började med att Ove mejlade musik till Nathalia för att få henne att sjunga i ett skolprojekt för två år sedan. Efter ett tag förvandlade de tu sig till Lover's Skit. Och började leka Hela Havet Stormar med musikhistorien. Punk, rap, breakbeats och indie hörs i musiken som ännu inte finns utgiven, men bäst hörs på scen, menar de två. Jag har träffat en duo som låter som ingen annan hösten 2022. Och som är bland det bästa vi har just nu!” – Per Sinding-Larsen, PSL SVT

DJ Haydn har under dom senaste tio åren producerat en rad olika släpp och varit en ständig konstant inom Stockholms underjordiska ljudbild. Sedan hans första EP, Stockholm Subway Stories, har han etablerat ett tydligt sound som är lika utforskande som det är definerande. Förutom senaste EPn, True Religion, som är fullpackad med framåtdanande musik är han högaktuell som medproducent på det mesta av Stella Explorers musik.

Silent Boy, eller Samuel Rogström, är också känd under producentnamnet Sace, och är en dold svensk superkändis inom ny elektronisk musik med över 17 miljoner streams på enbart Spotify, men med få livespelningar i ryggen. I skrivande stund väntar han på att ta studenten för att kunna ta nästa steg i sin redan framgångsrika karriär. Silent Boy/Sace är en del av en ny generation producenter som jobbar gränslöst, både musikaliskt såväl som geografiskt, och en av våra mest spännande nya musikaliska talanger just nu.

När duon Sonic Erection inte DJar deras stökiga dansanta selection på de bästa underjordiska dansgolven i stan, tillhör de några av de mest intressanta nya kreativa förmågorna vi har med stilbildande, självbetitlade, fanzinet och den videokonst de gör, ibland i form av musikvideor till Lover’s Skit.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer