Eventet är avslutat

Love4Life Galan 2015

295,00 SEK - 1.095,00 SEK

Datum

1 dec 2015 18:00 - 23:00

Beskrivning

Radarparet Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren leder denna tisdag i juletid scenprogrammet med artister som Sanna Nielsen, Andreas Lundstedt, Velvet, Peter Hallström, Anton Ewald, Rickard Söderberg, Monika Törnell, Complete, Anna Larsdotter Persson, Ann Westin/Camilla Isaksson, Dragshow Diamond Dogs och delar av svenska RENT-ensemblen.

Överskottet från Love 4 Life Galan går oavkortat till årets förmånstagare Crane/Erikshjälpen, vilka arbetar med barn i Uganda, som på ett eller annat sätt drabbats av hiv/aids.

World Aids Day Galan går på sitt sjunde år in i ett nytt skede och blir Love 4 Life Galan! Genom att köpa middagsbiljett eller showbiljett till Love 4 Life Galan blir du automatiskt sponsor till Love 4 Lifes viktiga arbete och får på köpet en stämningsfull, varm och glittrande kväll i julens tecken.

Eric Ericson International Choral Centre driver Eric Ericsonhallen och är Love 4 Lifes samarbetspartner, vilket möjliggör att galan i år äger rum i den vackra Eric Ericsonhallen på Skeppsholmen.

Säkra din biljett till årets viktigaste gala på årets viktigaste dag; World Aids Day 1/12.

Din närvaro gör skillnad!

Galapaket 1100:-
- 3-rätters middag*
- dryckespaket
- scenshow
- garderob

Showbiljett 295:-
- scenshow
- garderob

Varmt välkommen!

* 3-rätters middag
Förrätt
Förförisk räkcocktail lime och chilimarinerade räkor med avokado, krispig sallad och mangodressing

Varmrätt
Helstekt kalvfilé Serveras med en rotfruktsgratäng, portvinssky och en bukett bönor

Dessert
Hallonpannacotta Serveras på ett flarn med en lakritskolasås

Kaffe/te

Arrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.