skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Love Truls + You Thant

Eventet är avslutat

Love Truls + You Thant

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

3 nov 2023 20:00 - 4 nov 2023 01:00

Beskrivning

Artist: Love Truls
Support: You Thant
När: 3 november
Lokal: Hus 7
Pris: Begränsade Early Birds 120 kr, standard 200 kr
Dörrar: 20:00
Live från: ca 21.00
Åldersgräns: 18+

Love Truls

Stockhomsbaserade Love Truls (Truls Söderman Carlberg), 21 år, arbetar med ett universum av ljud och sinnestämningar för att sätta sitt eget unika sound på musiken. Truls växte upp i Stockholm och började redan som barn skriva låtar med ett stort intresse för poesin i utveckling av texter.

Under 2020 släppte Love Truls EP:n “Kantande Wanai”, som fick fina rosor både i Sverige och blev upplockad av internationell press. I juni 2023 släppte Love Truls singeln “1 2 Remedy” i samarbete med Yikes (Zackarias “Zacke” Zakrisson), som även blev en remix av Martin Vogel. 29 september släppte Love Truls sitt debutalbum When Rest of Heaven Was Blue. Albumet är skrivet och producerat tillsammans med Simon Stålhamre (Small Feet) samt Linus och Hannes Hasselberg.

You Thant

MIDI-rockkvintetten You Thant har redan hunnit med att släppa Dinner For Two (2020) och In Search For Incredible (2022) – två fullängdsalbum som har befäst gruppen som ett av rikets mest kreativt frisinnade rockband. Deras säregna blandning av indie, techno, hip hop, ambient, post-punk och kraut har bland annat lett till en utsåld spelning på Folkoperan i Stockholm.

Deras nya singel Grace From Above är ännu ett styrkebesked från ett band som redan positionerat sig i framkant av den svenska alternativscenen. Här finns både post-punk och breakbeats; nyckfulla synthar och distade gitarrer som knyts samman av Leon Saars skadeskjutna vokaler och melodiska skarpsinne. Nya EPn släpps i november och har mixats av Pelle Gunnerfelt (Fireside, The Hives, Deportees) och av Daniel ”Fagge” Fagerström (Viagra Boys) och har producerats av bandet själva.


Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer