skip to main content

Löparbussen - Lidingöloppet 30 km 28 september - Borlänge-Falun-Hofors-Sandviken-Gävle-Uppsala

Löparbussen - Lidingöloppet 30 km 28 september - Borlänge-Falun-Hofors-Sandviken-Gävle-Uppsala

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

28 sep 2024 06:25 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

BOKA TIDIGT RABATT före 30/4 50 kr per biljett

Lidingöloppet 30 km är ett lopp med tradition och har genom åren blivit en av de största löparutmaningarna i landet. Eliten i täten kanske kämpar om seger och ära, men Lidingöloppet är och förblir ett lopp för dig som vill prestera något utöver det vanliga.

Påstigningsort/ tid/ plats/pris:

Borlänge-Falun-Hofors-Sandviken-Gävle

06:55 Borlänge Resecentrum 745:-

07:15 Falun Resecentrum 745:-

07:45 Hofors Circle K 695:-

08:15 Sandviken Pendlarparkeringen Mossvägen 665:-

08:30 Gävle Scandic Väst 665:-

09:30 Uppsala Circle K Gränby 300:-

10:30 Lidingövallen

I priset ingår bussresa t.o.r. hemorten, smörgås, kaffe/te, pastasallad, kolsyrat vatten, eget Löparbussen-tält vid parkeringen.

Alla våra Löparbussar parkeras vid Lidingövallen, nära Lidingöloppets mässa. Under loppet kan ni lämna kvar bagage och värdesaker i bussen då den är bemannad eller låst under hela tävlingen. Möjlighet till dusch finns på Lidingövallen. Hemresa sker när alla våra gäster i ”din” buss kommit i mål, dock senast kl. 18:30.

Frågor?

Kontakta oss via e-post till info@larssonbuss.com

Viktig info:

Välkommen att boka!

Varje avgång körs under förutsättning att det är minst 25 personer bokade på den linjen. Besked om resan ställs in ges senast 14 dagar innan avgång.

I övrigt sker återbetalning endast mot uppvisande av läkarintyg. Det går bra att byta namn på/sälja sin plats på Löparbussen.

Arrangör

LarssonBuss är ett modernt bussbolag i Örebro med snabb och personlig service.

Vill du boka en buss? 


Boka buss i Örebro med omnejd hos LarssonBuss.

Lokal

Lidingövallen, Kyrkvägen 56, 181 42 Lidingö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer