skip to main content

Löpa Linan Ut - BOBIN scenkonst

Löpa Linan Ut - BOBIN scenkonst

Från 80,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

29 februari 2024

Beskrivning

VÄLKOMMEN TILL URPREMIÄREN AV FÖRSTÄLLNINGEN LÖPA LINAN UT!

LÖPA LINAN UT - En tvärkonstnärlig scenkonstföreställning om att vara människa

Ensam. Tillsammans. Fristående eller ett kugghjul i ett stort maskineri.


Föreställningen Löpa linan ut bearbetar, lyfter och leker med relationer och roller som vi människor balanserar i vårt arbete och liv. Att vara del av någonting stort, lusten, kampen i skapandeprocessen och att värka fram arbetet. Verka tillsammans frivilligt och motvilligt i rörelser, ljud och möten. Tappa fotfäste, hitta balansen; andra och sig själv.

I ett tvärkonstnärligt möte som sätter samman cirkus, textilkonst och musik möter publiken en helt ny föreställning med lindansen som löpande metafor berättar om att vara människa. Livets balans där vi löper linan ut.


Producerad av och Medverkande : 
Silea - lindans, scenperformance
Berith Stennabb - textilkonst, scenperformance
Matilda Andersson - musik, scenperformance

Plats: Cinnober teater. Masthuggsterrassen 3, 413 18 Göteborg. 
Entrén vid dörren till scenen "SKOGEN".

Insläpp:16:40 respektive 19:40

Föreställning: 17:00-18:15 respektive 20:00-21:15

Tillgänglighet: Entré och sittplatser finns på markplan. Plats för rullstolsburna besökare finns. Maila hej@bobinscenkonst.se så förbereder vi för er!

Varmt Välkommen!

Föreställningen är framtagen med stöd av Västra Götalandsregionen i samarbete med Producentbyrån.

Arrangör

Arrangör, konstnär, Musiker, kompositör.

Lokal

Cinnober Teaterförening, Masthuggsterrassen 3, 413 18 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer