Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

LOP Bunker - Premiär för en ny Nattklubb (Lords of Peking, Rusty DUBBZ, L-az, Sastac)

Eventet är avslutat

LOP Bunker - Premiär för en ny Nattklubb (Lords of Peking, Rusty DUBBZ, L-az, Sastac)

Från 125,00 SEK

Plats

Datum

11 maj 2024 20:00 - 12 maj 2024 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

LOP Bunker kommer att vara ett återkommande evenemang med syfte att berika och stärka den elektroniska musikscenen. På vår första Bunker-kväll kommer vi att erbjuda allt från Techno och D'n'B till House och annan tung, smutsig elektronisk musik.

Det som gör denna klubb så speciell för den elektroniska musikscen är att vi samarbetar med de andra lokala föreningar, kollektiv och etablerade DJs. Vi lyfter även fram nya DJs som har talang och ska få en bra plattform i en trygg miljö, med ett nätverk och självklart att utöva sin passion för musik.

Passa på att köpa early-bird biljetter:
https://billetto.se/e/lop-bunk...

Vi erbjuder även rabatterade student biljetter för att ge alla möjlighet att ta del av denna unika klubb upplevelse i Norrköping!

Vi är stolta att presentera Bunkers första Lineup:
Lords of Peking
Rusty DUBBZ
Sastac
L-az

Spelschemat:
Lilla scen:
20:00 - 22:00: [LOP] Koshka (Dub/Deep Techno)
22:00 - 00:00: Sastac (Techno)
00:00 - 01:30: L-az (D’n’B)
01:30 - 03:00: [LOP] TNS (House/TecHouse)

Stora Scen:
21:00 - 22:00: [LOP] TNS (House/TecHouse)
22:00 - 23:30: RustyDubbz (D’n’B)
23:30 - 01:00: [LOP] 610 (Heavy D’n’B)
01:00 - 02:00: [LOP] Juang (Hard techno)
02:00 - 03:00: [LOP] Don (Hard Groove techno)


Lords of Peking
Ett DJ-kollektiv bestående av fem likasinnade personer som förenas i strävan att lyfta elektronisk musik till nya höjder och sprida kulturell mångfald över landet och världen. De strävar efter att ta deras koncept till platser där människor samlas för att uppleva musik och kultur. De vill inte bara skapa en unik upplevelse på plats, utan även dela den med världen genom live-streaming.
[LOP] Lords of Peking består av:

Koshka: Började DJa i början av detta år. Det visade sig att Koshka är en monster talang som spelar främst tung, mörk, snabb och smutsig techno med bas som gör att det kittlas i själen. 💖 https://soundcloud.com/anne-ri...

JuanG:
Juan är en DJ, musiker, producent och sångare som är född i Popayán, Colombia och kom till Sverige 2018. För en tid sedan brukade han vara väldigt inne i house- och tech scenen. Men den senaste tiden har han börjat experimenterat med olika stilar och genrer, vilket har väckt ny fantasi och idéer hos JuanG. Musik med högre bpm så som techno, hard techno och psytrance. Allt utan att förlora de experimentella ljuden som tar dig till en annan dimension. ✨https://www.instagram.com/higo...

TNS:
Är en sann finsmakare när det gäller housemusik. Med över ett decenniums erfarenhet inom DJ-världen har TNS en imponerande bakgrund. Hans resa började i Turkiet där han uppträdde på flera klubbar i sin hemstad. TNS har etablerat sig som en topp-DJ och kommer under kvällen att leverera noggrant utvalda house-spår som garanterat får dansgolvet att vibrera.💃💃

610:
Eller Sixten, har en lång karriär inom musikscenen här i Norrköping och en oumbärlig del av det numera etablerade Rusty P. Sedan tonåren har 610 producerat sin egen musik och utforskat allt från elektronisk musik till Boombap beats. Den 11 maj kommer han att visa upp sitt fulla arsenal av bangers. Missa inte detta för allt i världen! För mer info om 610, besök:🚀 https://linktr.ee/610saari

Don:
Don, eller David som han egentligen heter, är en DJ från Norrköping som inledde sin DJ-resa med att mixa Drum and Bass och Jungle. Efter otaliga spelningar på Mitropa samt framträdanden på Basinkomst och POMPOM i parken har Don börjat röra sig mer mot techno-hållet och har förälskat sig i de hypnotiska rytmerna i hardgroove techno. Under kvällen kommer Don att bjuda på noggrant utvalda tracks som med sitt höga tempo, groovy basgångar och hårda kickar utlovar ett hett, svettigt och euforiskt dansgolv som påminner om ett oldschoolrave någonstans i en bunker på 90-talet! https://soundcloud.com/don_lor...

https://linktr.ee/lordsofpekin...


Rusty DUBBZ
Består av två DJ:s, Tompa T & Gandhi. Började spela hiphop på 90-talet och har varit med om alla möjliga olika konstellationer. Under namnet RustyDUBBZ spelar de den underbara musiken som kallas DnB! RustyDUBBZ motto: We play all kinds of DnB styles and we like to do it loud! "WE BRING DnB TO YA PARTY"
https://linktr.ee/Rustydubbzdn...


Sastac
Hailing from Norrköping (NKPG TECHNO CITY), computer scientist by day, techno producer by night. Elise has produced various various genres, everything from grindcore to reggae.
This project is a culmination of their style.
Join her journey through the wonders of electronic music and I'll pretend like I didn't write this myself.
https://sastac.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/sastac


L-az
L-az is a young DJ in Norrköping. A science student who turns to electronic music whenever he needs some focus on his work. Don't underrestimate him though, his tunes are as nasty as his grades. Inspired by the UK electronic music scene, La-Z's playlist consist of only high grade tunes taken straight from old pirate radio stations.
https://www.twitch.tv/videos/2...Biljetter:
https://billetto.se/e/lop-bunk...

kl 20:00-03:00.
På Dynamo
Tunnbindaregatan 37 C, Norrköping, Sweden
Lokalen finns i kulturkvarteret Hallarna som berikar Norrköpings kulturliv och är väl känt område i Norrköping.
Lokalen är handikappanpassad.
+18


För Discord-serverhändelser, gå med i vår Discord-server:
https://discord.gg/BtZeHFug?ev...

Bunker är ett samarbete med Swea Event, ER Soutions AB och WAKESOUND

Arrangör

Lords of Peking är ett DJ-kollektiv bestående av fem likasinnade personer som förenas i strävan att lyfta elektronisk musik till nya höjder och sprida kulturell mångfald över landet och världen.

Lokal

Dynamo Deli, Tunnbindaregatan 37, 602 21 Norrköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer