Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

LOLEBRO Standup presenterar Sandra Ilar

Eventet är avslutat

LOLEBRO Standup presenterar Sandra Ilar

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

10 apr 2019 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

MYCKET BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

Biljetter kan också köpas via Swish (180:-), nummer: 123 059 36 73. Ange namn och datum i meddelanderutan så hamnar du på gästlistan. Du behöver ingen biljett utan anger då bara ditt namn i dörren den 10/4. FÖRST TILL KVARN!


SLUTSÅLD PREMIÄR! Nu släpper vi kväll två och då gästas vi av en av svensk humors mest unika röster: SANDRA ILAR!

Sandra nominerades till Årets nykomling på Svenska standupgalan 2016, har hörts i Sveriges Radio och medverkar i 
Svenska Nyheter och i Släng dig i Brunnen på SVT. Hon hörs även regelbundet i de populära poddarna ILAR och Smultronstället.

På scen ser ni också SVEN BRUNDIN och ANTON FORSBERG. Fler komiker kan tillkomma.

Arrangör

Lokal

STÅ - Pintxos & Vänner STÅ - Pintxos & Vänner, Slottsgatan 6, 703 61 Örebro

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer