Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

LOFOT | Studio HPKSM

Eventet är avslutat

LOFOT | Studio HPKSM

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

14 dec 2019 21:00 - 15 dec 2019 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

LOFOT

Lofot är svängig, en aning progressiv rockmusik med prunkande texter på svenska. Pekoral säger någon, magnifikt påstår en annan. Ett öra sträcker sig bakåt, mot delikata toner från förr, men blicken är fäst framåt, mot fantasin att det bästa inte hänt än!

Gamla vänner med brokig musikalisk bakgrund, i metal, glam och bossa-nova, möttes i ambitionen att skapa svinbra musik. I december 2019 firar vi tillkomsten av senaste singeln, ett löfte om kommande album.

Inspelningarna är som en skål lördagsgodis där smaker och uttryck möts i ett lyxigt musikaliskt potpurri. Live är Lofot en lustfylld presentation, en medryckande rörelse.

”Bedårande och bångstyrigt” (4:a i Borås tidning)
”Klassisk pop av bästa märke och signatur (9:a i Hifi & musik)
”Sveriges bästa liveband” (Mamma)

Spotify
https://open.spotify.com/album/0hhKkKUGWze5nmPuGkTPNX?si=RReyOanq

Youtube
https://youtu.be/odLzlreaioQ

Facebook
https://www.facebook.com/lofotrockmusik/| I samband med Musikhjälpen 2019 så kommer denna kväll arrangeras ett dj-bås där man kan önska en låt för en valfri summa som oavkortat går till musikhjälpen | 

Arrangör

Studio HPKSM är en restaurang, bar och scen på Storgatan 22 i Göteborg. (Studio HPKSM is a restaurant, bar and music scene at Storgatan 22 in Gothenburg.)

Lokal

Studio Hpksm Studio Hpksm, Storgatan 22, 411 38 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer