Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Lodet med bingo och livemusik!

Eventet är avslutat

Lodet med bingo och livemusik!

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

1 jul 2022 18:00 - 2 jul 2022 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Den 1 juli intar Lodet scenen på Skeppet. Förutom ett helt nytt album (3 Juni) har han med sig en tombola och bingovärdarna Max och Gittan.

“Bakom Lodet hittar vi Joakim Björnberg. En stockholmsbaserad singer-songwriter som livnär sig på att skriva japanska poplåtar men som under Lodet skapar oerhört snygg och ibland orgelstänkt psykedelisk folkpop i 70-talsskrud”, skriver musiktidningen Gaffa.

– Lodet kom till efter en nödvändig flytt från Stockholm till Göteborg hösten 2016. Jag hade tröttnat på att skriva pop och bestämde mig för att göra andra saker. Till exempel att leda bingo på Bengans tillsammans med Max Gronowitz och Gittan Kock. Efter två år i Göteborg var jag tillbaka till Stockholm igen, men bingon har saknats mig sen dess. Att nu få generera bollar i samband med giget känns extra kul. Det blir en show.
Lodet består denna kväll, förutom Joakim Björnberg på sång och gitarr, av Joaqim Lewerin – Wurlitzer, Annika Törnqvist – Bas och Patric Byström – trummor.

Lodets debutalbum ”My Bonnie” finns tillgängligt from den 3 Juni. Här är en länk till senaste singeln ”Smile”: https://open.spotify.com/track...   

Sociala medier:
instagram

Restaurangen öppnar 18.00, vill du äta ? Boka ditt bord på kontakt@skeppetgbg.se

Arrangör

Lokal

Skeppet GBG Skeppet GBG , Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer