Location East

12 maj 2018 16:00 - 13 maj 2018 03:00

Arbis Bar & Salonger, Bredgatan 54, 602 21 Norrköping


En festival med kvalitet!

Location East erbjuder möjligheten att upptäcka ny musik och nya artister inom regionen. Samtidigt kan du som besökare njuta av ett genomarbetat och mysigt arrangemang i en inspirerande miljö.

Festivalen bjuder på musik från grymma regionala artister/band på tre olika scener. Vi kan även avslöja att festivalen i år avslutas med den stenhårda och klubbiga gästartisten Blenda som ni inte vill missa chansen att dansa till!

Dagen börjar på den färgglada uteserveringen med utsikt över den vibrerande Motala strömmen. Där bjuds det på skön akustisk musik som gör den kalla drycken lite mer lättsmält. 19.30 öppnar dörrarna till Arbis och en helt ny värld. Här ökar vi tempot och musiken bjuder in till en helkväll på dansgolvet.

Kom, dansa, upptäck fantastisk musik och se Arbis som du aldrig sett det förut.

◆◆◆◆◆◆◆◆◆

Uteserveringen öppnar kl 16:00 och där kommer tre artister uppträda. Inträdet till denna show är helt gratis så varför inte förvandla den nödvändiga AW:en till riktig musikupplevelse.

Kl 19:30 öppnas sedan dörrarna till Arbis och där inne uppträder hela åtta(!) akter på två scener. För att ta del av den här fantastiska upplevelsen behöver du en biljett. Men var inte orolig förköpet kostar bara 195 kr, alltså mindre än 25 kr/akt. Billigare och bättre finns inte!

◆◆◆◆◆◆◆◆◆

Hitta mer info om artister m.m. på vår hemsida www.locationeast.se

OBS! Biljettförsäljningen stänger den 11/5 och efter det går det endast att köpa i dörren. Tänk ekonomiskt och köp din biljett idag!

◆◆◆◆◆◆◆◆◆


Förköp

Stängd


Early Bird

Stängd