Location East 2019

11 maj 2019 16:00 - 12 maj 2019 03:00

Arbis Bar & Salonger, Bredgatan 54, 602 21 Norrköping

Location East är festivalen som lyfter och uppmärksammar artister från Östergötland. Sedan starten 2017 har festivalen vuxit och kommit att bli en självklar del av Norrköpings musikliv. Idag är det en plats för Sveriges bästa up and coming artister att möta varandra samt sin publik. Det är den perfekta blandningen mellan en vinkväll med dina vänner och lyckoruset du får när din favoritlåt kommer, och den 11 maj är det dags igen!

◆◆◆◆◆◆◆◆

TERRASSEN
Festivalen öppnar kl 16:00 med Dilan Burkay (DJ) på Terrassen. Terrassen är öppen mellan 16-22 och det är livemusik framtill 18:15. Du behöver ingen festivalbiljett för att njuta av musiken på den här scenen. 

BISTRON
Kl 18:30 öppnar vi upp dörrarna till Bistron och där spelar tre akter mellan 19:00-21:00. I bistron är det intimt, mysigt och publiken kommer väldigt nära musikerna på scenen. Det finns ett begränsat antal sittplatser, så om du vill lyssna på musiken och kanske äta lite så bör du vara på plats i tid. För att komma in i bistron så behöver du en biljett. 

STORA SCENEN
Festivalen avslutas på Arbis historiska och majestätiska scen. På Stora scenen spelar fyra akter, där vi blandat lokala favoriter med rykande heta stjärnskott. Första akten på Stora scenen går på kl 21:30 och AMWIN, som är den avslutande akten, går på kl 00:30. Direkt efter sista akten drar Location East efterfest igång och i DJ-båset är det ingen mindre Dilan som är tillbaka och avslutar dagen lika starkt (om inte ännu starkare) som hon började. Du behöver biljett till stora scenen.

◆◆◆◆◆◆◆◆

Läs mer om alla akter och vart/när de spelar på vår hemsida www.locationeast.se eller följ oss på Instagram.

OBS! Biljettförsäljningen stänger den 11/5 kl 18:30 och efter det går det endast att köpa i dörren. 

◆◆◆◆◆◆◆◆◆

Blind bird Ej tillgänglig
Förköp Ej tillgänglig