LLOJD

Eventet är avslutat

LLOJD

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

4 dec 2021 20:00 - 5 dec 2021 01:00

Beskrivning

LLOJD
Releasefest ”Pizzeriadrömmar”
Lördag, 4 december
20.00 - 01.00, Hus 7
Biljetter ute nu!

I pingisvärlden kallas J-O Waldner för Det evigt gröna trädet. Motsvarigheten i bakfulla indiekretsar stavas Llojd. Och Llojd ska släppa ett nytt album igen – “Pizzeriadrömmar”.

Men vi backar till våren 2008. Det var då den allra första Llojd-singeln såg dagens ljus. Sedan dess har den småländska duon ödmjukt, nästan lite motvilligt, puttat fram hit efter hit i rampljuset. Musiken kan kategoriseras som svensk lo-fi R’n’B/pop med breda stråk av svärta, obesvarade sms och tomma ciggpaket. Eller något åt det hållet.

Llojd är inte helt okomplicerade. Kort efter att debutalbumet Jag kommer älska mitt liv snart släpptes 2016 la bandet plötsligt ned. Ena halvan av Llojd, Isak Friberg, kommenterar det hela i efterhand. “Jag var nog feg och rädd. Men vi är som två kackerlackor från sydost. Vi dör aldrig.”

Nu har båda två blivit äldre, 30 plus nånting. Kanske har de inte börjat älska sina liv än. Eller blivit lyckligare. Men Llojd lever vidare ändå. Det kommande albumet “Pizzeriadrömmar” innehåller 11 spår. Där blandar duon en cocktail av vemod och fest. Precis som Llojd alltid gör: melankoli, men samtidigt skål! Skivan är en försiktig förhoppning om en ljusare framtid. Det kommer garanterat passas vidare som en sällsynt släktklenod, popgeneration efter popgeneration lång tid framöver.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7 Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.