Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Llawgne

Eventet är avslutat

Llawgne

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

26 feb 2022 19:00 - 27 feb 2022 01:00

Beskrivning

llawgne heter egentligen Mathias Engwall – efter att ha vridit och vänt på sitt efternamn har han gjort samma sak med sin brokiga musikaliska bakgrund.
Resultatet blir popmusik med influenser från såväl folkrock som shoegaze, psykedelia som ambient. Allt får plats och regeln är att det inte finns några regler –
huvudsaken är att det finns en melodi och att allt är grundat i intuition och känsla.

llawgne började redan 2019 släppa singlar som snabbt fick fina recensioner världen över. I oktober 2021 kom debutskivan Nevereveries och gavs ut av Brooklyn-etiketten Declared Goods.

Till Skeppet Gbg kommer llawgne med helt band – låtar som spelats in i en liten studio på Hisingen får då allt bredare vingar och flyger högre, längre och en aning vildare.

Lyssna: https://open.spotify.com/artist/2ygwnXevLOOOIK91pF0VIB?si=wgKKLOrgSGWj9aUydtYbkw

Titta: https://www.facebook.com/llawgne/videos/723258231730309/

Support: Anna violet
https://open.spotify.com/artis...


Restaurangen öppnar 18:00, boka bord på kontakt@skeppetgbg.se

Lokal

Skeppet GBG Skeppet GBG , Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck Mer