Ljus i mörkrets tid - julkonsert med Emilia Amper Band

Löfströmsvägen 8, 172 66 Sundbyberg
9 dec 2021 18:00 - 20:00
Superarrangör
Biljetter 200,00 SEK
Biljetter 200,00 SEK

Nyckelharpisten, sångerskan och kompositören Emilia Amper är en av Sveriges mest namnkunniga folkmusiker, med både svensk och amerikansk Grammynominering, norska Spellemannsprisen, det nordiska kompositörspriset NPU-priset, Årets Artist på Folk- och världsmusikgalan, världsmästartitel i nyckelharpa och Zornmärket i silver (riksspelman) i bagaget.

Tillsammans med ett stjärnlag ur svensk folkmusik: Lena Jonsson på fiol (årets Grammisvinnare i kategorien folkmusik), Klara Källström på cello (känd från bla Trio Törn och Duo Systrami) och Fredrik Gille på slagverk (känd från bla Bazar Blå och Tarabband) bjuder hon nu in till en stämningsfull julkonsert skapad speciellt för Musik i Marabouparken. Här utlovas kända och okända jullåtar, allt från vackra vinterkoraler och klassisk julrepertoar i ny tappning till riviga julpolskor och luciasånger som lyser upp i mörkret.

Profile picture
Marabouparken konsthall

Pågående utställningar: 
Leif Holmstrand – Ur djupet
Läs mer på vår hemsida! 

Marabouparken konsthall visar samtida konst med inriktning på människans villkor i samhället, historien och samtiden. Konsthallens program är särskilt inriktat på människans relation till omvärlden – klimatfrågor, natursyn och vår roll i en ny tidsålder präglar programmet på konsthallen. Vår unika miljö i parken ser vi som en utgångspunkt för en diskussion om vårt förhållningsätt till världen omkring oss.

Marabouparken konsthall är sedan 2010 belägen i Arthur von Schmalensees f d kakaolaboratorium i Marabouparken. Den prisbelönta parken med skulpturer från 1900-talets pionjärer är en visionärt anlagd rekreationsanläggning för anställda vid Maraboufabriken som växte fram vid Bällstaån i Sundbyberg under 1940 och 50-talen.

Eventet är avslutat

Ljus i mörkrets tid - julkonsert med Emilia Amper Band

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.