Ljung | Releasefest: Bleed and Bloom

Ljung | Releasefest: Bleed and Bloom

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

4 nov 2023 20:00 - 5 nov 2023 01:00

Beskrivning

4 november | 20.00 | 150 kr | 20 år

Oceanen presenterar: Ljung 

Lyssna på Ljung: https://bit.ly/44CrPCU 

Efter tre års arbete släpper Ljung äntligen debutalbumet Bleed and bloom. Det firas med en helkväll på Oceanen. Förutom att Ljung såklart spelar live blir det performance, livemusik och ett svettigt dansgolv. Mer info kommer!

Albumet Bleed and bloom, på en fantastiskt fin röd vinyl, finns till försäljning under kvällen.

Ljung
Sedan debuten med Sleeping 2018 har Ljung karvat fram ett eget elektroniskt uttryck. Efter ett par singlar och EP:n Eden är det nu dags för albumdebuten.

Bleed and bloom släpps den 20 oktober. Det är tio låtar av lika stökiga som följsamma melodier, metalliska beats och porlande synthar. Det är tre års arbete och ett liv. Frågor utan svar och musiken som vapen. Bleed and bloom är ett inre landskap, en dialog med sig själv och något större. En uppgörelse och ett sätt att ta sig ut. Vidare.


Mamdouh [DJ]

Ett välkänt namn på Göteborgs lokala scen som även samarbetat med artister över hela Europa och spelat i såväl Paris som Beirut. Mamdouh är en av grundarna av Not Your Habibi & Infra Artist Collective och under kvällen spelar han allt från darkwave och post-punk till synthpop och EBM.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Återköp av biljetter

Vi återköper inte köpta biljetter. Detta gäller alla våra arrangemang förutom Barnens Ocean. Vid avbokning av biljetter för Barnens Ocean maila till info@oceanen.com

Om vi ställer in ett arrangemang betalas samtliga biljetter exkl. serviceavgift automatiskt tillbaka till det konto som du köpte biljetten/biljetterna med.Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer