skip to main content

Livsretreat - Det folk inte fattar om pengar

Livsretreat - Det folk inte fattar om pengar

Från 22.000,00 SEK

Plats

Datum

30 aug 2024 10:00 - 1 sep 2024 16:00

Beskrivning

Sätt jobbet på paus och djupdyk in i Livsekonomi-teorin med tre kraftsamlande dagar tillsammans i en mindre grupp. Livsretreat är ett unikt sätt att förstå sig själv och ens medmänniskor på. Tillvaron på retreaten är alltid avslappnad, vacker och ibland som ett uppvaknande. Vad är Livsekonomi-teorin?, besök www.magnusgewert.se

Arrangör

Privatekonomisk Guru som vill stärka individers förmåga att leva rika liv

Lokal

Sigtunastiftelsen Hotel & Konferens, Manfred Björkquists allé 4, 193 31 Sigtuna

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer