skip to main content

Livet Nord: Paperbird med Livets Orkester

Livet Nord: Paperbird med Livets Orkester

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

16 okt 2024 19:00 - 21:00

Beskrivning

Livet Nord:  Paperbird & Livets Orkester

Entré: 180kronor för medlemmar och ungdom t.o.m. 25 år, övriga 260 kr.

Biljetterna släpps onsdag 25 september

"Det är något extraordinärt över Livet Nords säregna mix av folk, roots och kammarmusik... Mötet med Livet Nord är mindblowing" skriver journalisten Ivad Rod om Livet Nords rosade solodebut Paperbird (Kakafon Records 2023). Mäktig tröstpolska, andäktig begravningsmarsch, hejdlöst balkansväng och drömsk cirkusvals är några exempel på den färgstarka ljudpalett som så rikt speglar hennes unika musikaliska identitet. Hennes omistliga sound hörs på över 60 album och hon har turnerat jorden runt med New Tide Orquesta och Kaja samt medverkat i en mängd teater- och dansföreställningar. 2015 utsågs hon till "Årets Artist" på Folk- och världsmusikgalan och nyligen erhöll hon det prestigefyllda SKAP-priset för sin musik. Den här kvällen står Livet Nord på scen med Livets Orkester och bjuder på en stämningsfull dynamisk konsert med ett brett spektrum av känslouttryck och en kreativ mix av olika influenser.

LIVETS ORKESTERLivet Nord - violinquinton, sång
Sara Fridholm - dragspel, sång
Lisa Grotherus - basklarinett, klarinett, sång
Petra Haraldson - piano, slagverk, sång
Anna Holm Ek - kontrabas, sång
Johanna Dahl - cello, sång

Lokal

Wasabryggeriet, Sveagränd 1, 78433 Borlänge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer