Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Livepremiär och releasefest för Svan Sessions Fotboll

Eventet är avslutat

Livepremiär och releasefest för Svan Sessions Fotboll

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

15 maj 2019 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen på live-premiär och releasefest för Svan Sessions Fotboll och den inofficiella VM-låten "Jag tror jag stannar kvar"!

Fotbolls-VM närmar sig med stormsteg och redan den 15 maj släpper Sabina Wärme och Moa Svan den inofficiella vm-låten "Jag tror jag stannar kvar".

- ”Tänk dig att du är en riktigt dedikerad supporter till, låt oss säga ”Det riktiga landslaget” (refererar till Moa Svans bok med samma titel) eller kanske till hela konceptet fotbolls-VM i stort. Och att du lagt semestern precis över dom datumen som VM i år går av stapeln. Du är på plats i Frankrike, får kolla fotboll på dom här gigantiska arenorna. Och mitt i den extasen träffar du nån som kanske är tjejen i ditt liv. Det handlar låten om”, säger Sabina Wärme.

Singeln är en del av det större samarbetet Svan Sessions Fotboll som, förutom specialskriven musik, rymmer både matchvisningar och live-koncept med stand-up, performance lecture och olika artistsamarbeten.
Kom och se livepremiären av både låten och scenkonceptet Svan Sessions Fotboll, ät snacks och fira releasen med oss på Högkultur i Högdalen! Dessutom har vi dagen till ära docent Helena Tolvhed (författare till "På Damsidan") med oss på scenen för ett samtal om fotbollshistoria.

19:00 - Insläpp och välkomstdrink

19:30 - Svan Sessions Fotboll live på scen

Entré 50:- inkl välkomstdrink. 

Arrangör

Svan Sessions

Lokal

Högkultur - Scen & Möte Högkultur - Scen & Möte, Högdalsplan 12, 124 54 Bandhagen

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer