skip to main content

Livepodd med Wetterstrand & Bah Kuhnke i Linköping

Sista chansen

Livepodd med Wetterstrand & Bah Kuhnke i Linköping

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2024 16:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Lördag den 25:e maj kommer Alice Bah Kuhnke och Maria Wetterstrand äntligen till Linköping med sin succépodd "Wetterstrand och Bah Kuhnke".

I biljettpriset ingår entré till ett mingel (16-17) med fokus på hållbart mode och kvinnorätt med utställare som tex Fashion PWR och Författaren Paulina Bengtsson.

Innan eventet är Babettes kafferi öppet för dig med biljett så du kan handla fika och fylla på med energi under minglet och inför livepodden.

17:00 drar livepodden igång inne i den stora salen i anknytning till Babettes (Baptistkyrkan). Samtalet pågår ca 1 timme.

Såhär presenterar Alice och Maria själv sin podd:
Vi gick och gick och pratade och pratade om makten, männen, miljön, maten, musiken - ja om allt det stora, ibland meningslösa och allt det lilla, ofta avgörande, och nu får du gå med oss.

Lokal

Babettes Kafferi & Bageri, Stora Badstugatan 4, 582 23 Linköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer