skip to main content

LIVEFLOTTEN

LIVEFLOTTEN

Från 160,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

18 maj 2024 - 28 september 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Ny flotte med stans bästa underhållning!! Flying Fridays har förgyllt fester och tillställningar i över tio års tid genom att spela en mix av musik från 60-talet till nutid! Bandet har en stor mångsidighet och växlar mellan skön mingelmusik, trubadursallsång och stämningshöjande röjlåtar! 🎸🥂🎷🌟🍕☀️

Arrangör

Flotta turer på Malmö Kanal! Välkommen till Malmöflotten - Quizflotten & Liveflotten. Vi erbjuder öppna turer, företagsevent, kick-offer, sommarfester, studenter, svensexa, möhippa mm - komplett med mat, dryck & livemusik. 🌟🎸🎷🍕🥂

Kom och upplev en naturupplevelse och stadsupplevelse ut över det vanliga med Malmöflotten! "Naturnära, stadsnära & riktigt kul" 


Välj din egen meny! Ta med eget eller beställ takeaway/catering från vår samarbetspartner - Slottsträdgårdens Kafé.

Lokal

Malmö Flotten, Malmöhusvägen 8, 211 18 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer