skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Live på Kroppefjäll med Bror Gunnar Jansson

Eventet är avslutat

Live på Kroppefjäll med Bror Gunnar Jansson

Från 795,00 SEK

Plats

Datum

13 nov 2021 18:00 - 23:00

Beskrivning

OM KONSERTEN

Bror Gunnar Jansson musik beskrivs av honom själv som mörk southern gothic möter blues och svensk ’less is more’-anda. Två bästsäljande jazz/blues-album i Frankrike, en fjärde plats på listan över mest sålda vinyler under release-veckan 2019 och Gaffa-priset för Årets Genombrott 2020 är bara några av Bror Gunnars prestationer och utmärkelser.

Bror Gunnar har skrivit musik baserat på riktiga brottsutredningar, gjort en cover på ”Cotton-Eyed Joe”, släppt låten ”Breathe” dedikerad till George Floyd och det nya albumet täcker in både korrupta poliser, mord, sjukdomar och kärlek. Låtarna bär allt från känsliga strängar till tunga riff och galna ögonblick.

OM MATEN
Baserad på hållbara, lokalproducerade råvaror serveras en utsökt måltid med smak av Dalsland. Maten ingår i biljettpriset och är en del av helhetsupplevelsen Live på Kroppefjäll.


OM BOENDET

För att få ut maximalt av den dalsländska upplevelsen Live på Kroppefjäll rekommenderar vi att ni köper den biljett där boende ingår. Detta ger en bekväm natt på Kroppefjäll B&B, som ligger bara ett stenkast från konsertlokalen. Toalett och dusch finns på rummet och bed & breakfastet är nyrenoverat med hotellstandard. Frukostpåse, lakan och handduk ingår. Välkomna!


TIDER
18.00: Insläpp
19.00-20.30: Maten serveras
21.00: Konsert


HITTA HIT

Adress:
 Kroppefjäll 2, 464 50 Dals Rostock 
Med bil:
 Cirka 1 h 40 min från Göteborg och Karlstad 
Med kollektivtrafik: 
Tåg till Mellerud station (tar ca 1 timme med tåg från Gbg), byte till buss 700 som går till Rostocks Vägskäl (tar ca 10 min), promenera ca 3 km till Kroppefjäll B&B. Det går även att cykla eller vandra från Melleruds station via en fin cykelväg (8km).

MER OM OSS
Facebook: Live på Kroppefjäll
Instagram: @livepakroppefjall

OM BILJETTERNA
Biljetterna avbokas/ombokas/återbetalas endast om evenemanget ställs in.

Arrangör

Live på Kroppefjäll är en kulturproducent som drivs av människor med spetskompetens och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder unika, intima evenemang som, med utsökt mat och den dalsländska naturen precis utanför dörren, ger dig en minnesvärd helhetsupplevelse .

Lokal

Kroppefjäll B&B Kroppefjäll B&B, Kroppefjäll 2, 464 50 Dals Rostock

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer