Live på Kroppefjäll med Bror Gunnar Jansson

Kroppefjäll 2, 464 50 Dals Rostock
13 nov 2021 18:00 - 23:00
Biljetter 795,00 SEK - 1.695,00 SEK
Biljetter 795,00 SEK - 1.695,00 SEK

OM KONSERTEN

Bror Gunnar Jansson musik beskrivs av honom själv som mörk southern gothic möter blues och svensk ’less is more’-anda. Två bästsäljande jazz/blues-album i Frankrike, en fjärde plats på listan över mest sålda vinyler under release-veckan 2019 och Gaffa-priset för Årets Genombrott 2020 är bara några av Bror Gunnars prestationer och utmärkelser.

Bror Gunnar har skrivit musik baserat på riktiga brottsutredningar, gjort en cover på ”Cotton-Eyed Joe”, släppt låten ”Breathe” dedikerad till George Floyd och det nya albumet täcker in både korrupta poliser, mord, sjukdomar och kärlek. Låtarna bär allt från känsliga strängar till tunga riff och galna ögonblick.

OM MATEN
Baserad på hållbara, lokalproducerade råvaror serveras en utsökt måltid med smak av Dalsland. Maten ingår i biljettpriset och är en del av helhetsupplevelsen Live på Kroppefjäll.


OM BOENDET

För att få ut maximalt av den dalsländska upplevelsen Live på Kroppefjäll rekommenderar vi att ni köper den biljett där boende ingår. Detta ger en bekväm natt på Kroppefjäll B&B, som ligger bara ett stenkast från konsertlokalen. Toalett och dusch finns på rummet och bed & breakfastet är nyrenoverat med hotellstandard. Frukostpåse, lakan och handduk ingår. Välkomna!


TIDER
18.00: Insläpp
19.00-20.30: Maten serveras
21.00: Konsert


HITTA HIT

Adress:
 Kroppefjäll 2, 464 50 Dals Rostock 
Med bil:
 Cirka 1 h 40 min från Göteborg och Karlstad 
Med kollektivtrafik: 
Tåg till Mellerud station (tar ca 1 timme med tåg från Gbg), byte till buss 700 som går till Rostocks Vägskäl (tar ca 10 min), promenera ca 3 km till Kroppefjäll B&B. Det går även att cykla eller vandra från Melleruds station via en fin cykelväg (8km).

MER OM OSS
Facebook: Live på Kroppefjäll
Instagram: @livepakroppefjall

OM BILJETTERNA
Biljetterna avbokas/ombokas/återbetalas endast om evenemanget ställs in.

Profile picture
Live på Kroppefjäll

Live på Kroppefjäll är en kulturproducent som drivs av människor med spetskompetens och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder unika, intima evenemang som, med utsökt mat och den dalsländska naturen precis utanför dörren, ger dig en minnesvärd helhetsupplevelse .

Eventet är avslutat

Live på Kroppefjäll med Bror Gunnar Jansson

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.