LIVE! på Konstakademien

LIVE! på Konstakademien

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

20 okt 2023 19:00 - 23:30

Beskrivning

LIVE! på Konstakademien

kl 19.00-23.30, 20 oktober 2023

En helkväll med fyra olika fantastiska musikaliska upplevelser. Dörrarna öppnas 19.00 och uppträdandena börjar 19.30.
Hörsalen, Konstakademien.

Kl 19.30-20.10

TRIPPEL DUO. 3 st. duo-framträdanden med en poet och en musiker som skapar ett möte som möjliggör någonting tredje. Med Ulrika Revenäs Strollo, Matti Bye, Ivo Nilsson, Jonas Ellerström, Martin Ålund och Clara Diesen

Kl 20.30-21.10

ARNEDOTTERS IMPROBAND. Ett totalt experiment. Med Malin Arnedotter Bengtsson, Niklas Korsell, Ivo Nilsson, Birt Berglund, Lovisa Fahlgren, Heidi Edström, Martin Ålund, Sören Runolf och Lior Nønne Malue Hansen

Kl 21.30-22.10

BLAGO BUNG. Blago Bung är ett postpunkband från Lund som bildades 1979. Namnet är hämtat ur den dadaistiska dikten Karawane av Hugo Ball. Med: Martti Soutkari, Petter Herbertsson, Kamilla Lindström och Jonas Ellerström.

Kl 22.30-23.10

HYBRIS HEALERS. Hybris Healers är ett Stockholmsbaserat band som skapar rytmisk och kosmisk musik i ögonblicket. Med Roland Högdahl, Magnus Engstedt, Gunnar Thullberg, Richard G Carlsson, Mattias Larson och Martin Ålund

——

Videoprojektioner av VJ AABJERG

Lokal

Konstakademien - Kungliga Akademien för de fria konsterna, Fredsgatan 12, 111 52 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer