Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Liv Sin + Special guest Chainsaw Holiday

Eventet är avslutat

Liv Sin + Special guest Chainsaw Holiday

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

14 apr 2023 21:00 - 23:50
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Liv startade bandet efter att hennes tidigare band Sister Sin 2015 beslöt att lägga ner, efter 13 år av turnerande med band som Slayer, King Diamond, Motörhead, Doro, Arch Enemy, In This Moment, W.A.S.P. och U.D.O.

Liv tog all sin karismatiska kraft och energi med sig till sitt nya band LIV SIN och skapade ett band med mer tyngd och med ett modernare sound.

LIV SIN’s sound har beskrivits som en blandning av det idag klassiskt Göteborgssoundet och modern metal så som Five Finger Death Punch och Parkway Drive men också med en twist av Arch Enemy och Judas Priest. Debutalbumet ”Follow Me”, 2017 producerades av Stefan Kaufmann (ex. U.D.O. & ex. Accept) och Fitty Wienhold (ex. U.D.O.). Album No2 ”Burning Sermons”, 2019 producerad av Emil Nödtveidt (Deathstars).

Musiken utvecklades framåt med mörkare riff, melodiska refränger och en större musikaliska arrangemang.

Liv Sin är vid sidan om Arch Enemy en av Sveriges främsta Female Fronted Metal band.

27 januari 2023 släpptes det tredje albumet “KaliYuga” som bjuder på ett mer experimentellt och dynamiskt sound, där Liv och Co går djupare in på mjukare, mörkare och hårdare sidor.

Skivan är inspelad i Solna Sound Recording av Simon Johansson (Wolf) samt Mike Wead (King Diamond) och mixad och mastrad av danska Tue Madsen.

Bandmedlemmar:

Liv Jagrell: Sång

Kristian Kellerman: Gitarr

Per Bjelovuk: Trummor

Jay Matharu: Gitarr

Daniel Skoglund: Bas

Chainsaw Holiday 

Chainsaw Holiday grundades 2019 i Trollhättan utav fyra individer som har ett brett arv utav musik, från klassisk hårdrock, punk och hela vägen ner i extrem-metallens djup. Bandet har plockat ut essensen av vad som är energin i Heavy Metal. Detta 4-mannaband försöker inte skapa något helt nytt, utan de tar snarare allt som är fantastiskt med metal, förgyller det och skapar en ny sorts enhet och sätter sin unika prägel på det.

2021 spelades den första EP:n in i samarbete med Jonas Beijer som producent och tekniker, mixning och mastring hanterades utav ingen mindre än Valle Adzic, som ligger bakom produktioner med Bla. Lord Belial, Blood Red Throne och Impious. Den självbetitlade EP:n släpptes i augusti och samma månad spelade bandet live på RIP Uddevalla festivalen. Ny musik är på gång under 2023

Chainsaw Holiday är ett band som skall upplevas live!!

Chainsaw Holiday är:
Adam Hortans - Sång & gitarr
Martin Åkesson - Gitarr
Andreas Nilsson - Trummor
Martin Velander - Bas

Ålder 18 år

Boka bord på info@backstagerockbar.se

Lokal

Backstage Rockbar, Kungsgatan 24, 461 30 Trollhättan

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer