Liturgy (US) + TBA @Fängelset, Göteborg

Liturgy (US) + TBA @Fängelset, Göteborg

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

16 maj 2023 19:00 - 22:00

Beskrivning

Vi på Raptor Booking är så extremt taggade på att kunna släppa ett gig med ett av våra absoluta favoritband Liturgy! Detta får ni bara inte missa!

Liturgy

Här har vi ett av de mest unika banden som finns på metalscenen. Frontpersonen Hunter Hunt-Hendrix blandar friskt från alla möjliga genres du kan tänka dig och får på så sätt till sin egen unika tolkning av avantgardistisk black metal. Femte studioalbumet, Origin of Alimonies, släpptes 2020 som en opera med tillhörande hemsnickrade performance video. Alla måste komma!

SUPPORT TBA

BILJETTER - 200 spänn + serviceavgift

ÅLDER - 13-årsgräns

PLATS - Fängelset, Göteborg

OBS Evenemanget är som vanligt 100% fritt från sexism, transfobi, homofobi, rasism, nazism och alla andra former av totalt meningslös diskriminering

Lokal

Fängelset, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.