skip to main content

Little Shop of Horrors

Little Shop of Horrors

Från 143,00 SEK

Plats

Datum

13 mar 2024 19:00 - 21:00

Beskrivning

Välkomna till en spektakulär och oförglömlig kväll med musik och dramatik! StorsjöProduction UF är stolta att presentera Storsjögymnasiets teater-treor i föreställningen "Little Shop of Horrors". En magisk musikal som tar er med på en resa fylld av spänning och underhållning.

"Little Shop of Horrors" berättar historien om den blyga och lovande botanikern Seylor, vars liv tar en dramatisk vändning när hon upptäcker en mystisk och hungrig växt. Det dröjer inte länge innan växten får smak för något mer än bara jord och vatten, och Seylors värld förvandlas till en spännande svart komedi.

Det här är en upplevelse ni inte får missa! Biljetterna till "Little Shop of Horrors" finns i ett prisklasser som passar alla plånböcker. Ni får möjlighet att njuta av musikalens fantastiska sångnummer och gripande berättelse som tar er med på en emotionell berg-och-dalbana.

"Little Shop of Horrors" kommer att äga rum på Exercishallen. Var redo att bli förtrollade av fantastiska scener och otroliga kostymer. Planera in ett datum med vänner/familj och delta i denna musikupplevelse som garanterat kommer att få er att applådera tills händerna blir ömma.

Så se till att säkra era biljetter redan idag och var en del av en föreställning som kommer att bli omtalad i långa tider framöver. Vi ser fram emot att rå om er och ta er med på en resa fylld av musikalisk magi!

Lokal

Exercishallen, Infanterigatan 30, 831 32 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer