Littfest – Umeå internationella litteraturfestival 2019

14 mar 2019 12:00 - 16 mar 2019 23:59

Umeå Folkets Hus, Vasaplan, 903 29 Umeå

För eventuella återstående biljetter till dagsprogrammet fredag hänvisar vi till försäljning över disk via återförsäljare i Umeå: Eljest shop och Bokcafé Pilgatan.

Kvällsbiljetter till samtalen i Konsertsalen på Norrlandsoperan sälja via Norrlandsoperan. Till festkvällen på Norrlandsoperan gäller i övrigt fritt inträde.Välkommen till den 13:e upplagan av Sveriges största litteraturfestival

14-16 mars 2019 bjuder vi in till stor fest på Umeå Folkets Hus med omnejd. Kom och träffa författare från hela världen, lyssna på skarpa samtal och inspireras till läsning och skrivande. Det blir musik, poesi, samtal och härlig festivalstämning.

Var? Umeå Folkets Hus med omnejd - ytterligare platser annonseras på hemsidan.
När? Torsdag 14 mars - lördag 16 mars.
Åldersgräns? Dagtid = ingen åldersgräns. Kvällstid i barmiljö = 20 år. 
Kostar? Festivalen delas in i olika programdelar, med separata biljetter. Priserna varierar mellan 0 - 150 kr per programdel.

  • Torsdag, Umeå Folkets Hus (11.30 - 17.00) fri entré, ingen biljett krävs
  • Fredagsprogrammet, Umeå Folkets Hus (10.30-17.00) 150 kr ordinarie,100 kr pensionär/student
  • Kvällsprogrammet Fredag, Bildmuseet (18.00-00.00) fri entré, ingen biljett krävs
  • Lördagsprogrammet, Umeå Folkets Hus (10.30-17.00) 150 kr ordinarie, 100 kr pensionär/student
  • Kvällsprogrammet Lördag (19.00-01.00) På Norrlandsoperan, fritt inträde till fest, musik och poesi, OBS 18 års åldersgräns! 100 kr för tillträde till programmet i Konsertsalen. Biljetter via Norrlandsoperan.

Biljetterna gäller för festivalens program och inte till enskilda seminarier. Priset är alltså detsamma vare sig man planerar lyssna på ett, tre eller tolv seminarier ur programmet.

OBS! Biljetterna medger tillträde till samtliga programpunkter och fester inom respektive programdel i mån av plats - först till kvarn alltså.

Barn och ungdomar under 20 år går in gratis under hela festivalens dagsprogram och behöver ingen biljett. Delar av programmet äger rum i barmiljö, där gäller minst 18 års åldersgräns, och ej fri entré för ungdom där biljett krävs.

Festivalarmband
Biljetten ska lösas in mot festivalarmband. Det sker i samband med entré till festivalen på Umeå Folkets Hus. För minskade köer rekommenderar vi att komma till Folkets Hus i god tid före den programpunkt du är där för att se. Vi erbjuder också möjligheten att byta in biljett mot armband redan torsdag den 14 mars från klockan 11:00.

Stödbiljett
För den som vill mer finns möjligheten att betala 1500 kr och få god karma, vår eviga kärlek, biljett till samtliga programdelar samt en garanterad plats på alla samtal i Idun.

Frågor?
Mer information finns på www.littfest.se.
Hittar du inte det du söker, skicka ett mejl till info@littfest.se

Faktura
Mer information om fakturaköp kommer inom kort.

Personuppgifter
Under Littfest kommer det att förekomma fotografering och filmning av festivalen, i salongerna och i övrig festivalmiljö. Materialet används för att presentera, informera om och marknadsföra Littfest.

Dina personuppgifter som biljettköpare hanterar vi enligt Littfest personuppgiftspolicy, som finns på littfest.se/personuppgiftspolicy.

Fredagsprogrammet

Stängd

Fredagsprogrammet pensionär/student

Stängd

Lördagsprogrammet

Stängd

Lördagsprogrammet pensionär/student

Stängd

Stödbiljett

Stängd