Logga in / Skapa konto

Littfest 2017 - Umeås internationella litteraturfestival

16 mar 2017 12:00 - 18 mar 2017 23:00

Umeå Folkets Hus, Skolgatan 59, 903 29 Umeå


FÖR BILJETTER TILL TORSDAGENS FÖRESTÄLLNING 16 MARS
”Sarah Riedel tolkar Kristina Lugn” - KLICKA HÄR >

Välkommen till den 11:e upplagan av Sveriges största självständiga litteraturfestival

16-18 mars 2017 bjuder vi in till stor fest på Umeå Folkets Hus med omnejd. Kom och träffa författare från hela världen, lyssna på skarpa samtal och inspireras till läsning och skrivande. Förutom Folkets Hus kommer vi bland annat att ha programpunkter på Bokcafé Pilgatan, Bildmuseet och Hotell Winn. Det blir musik, poesi, samtal, dans och härlig festivalstämning.

Var? Umeå Folkets Hus med omnejd.
När? Torsdag 16 mars - Lördag 18 mars.
Åldersgräns? Ingen åldersgräns dagtid. Kvällstid = 20 år.
Kostar? Torsdag = gratis dagtid (separat biljett till Sarah Riedel tolkar Kristina Lugn, se länk överst på sidan)
Fredag & lördag = 100 kr per dag. Gratis för barn och ungdomar upp till gymnasieålder. Barn och unga behöver inte biljett och armband.
OBS! Biljetterna ger tillträde till samtliga programpunkter och fester i mån av plats - först till kvarn alltså.

NYTT! FESTIVALARMBAND. Biljetten ska lösas in mot festivalarmband. Det sker i samband med entré till festivalen på Umeå Folkets Hus. För minskade köer rekommenderar vi att komma till Folkets Hus i god tid före det seminaire du är där för att se. Vi erbjuder också möjligheten att byta in biljett mot armband redan torsdag den 16 mars från klockan 12:00.

Stödbiljett
För den som vill mer finns möjligheten att betala 1000 kr och få god karma, vår eviga kärlek, biljett till fredag och lördag samt en garanterad plats på alla samtal i Idun.

Bo på Festhotellet? Vi erbjuder ett begränsat antal enkelrum på Gamla Fängelset. Här bor flera av våra inbjudna författare, och med anledning av det kommer kvällarna och nätterna vara fulla av festligheter. Detta är med andra ord inte ett bra hotell om man vill få en ostörd natts sömn, men desto roligare för den som vill fortsätta natten lång. Kostnaden är bara 650 kr för två nätter (fredag+lördag). Littfestbiljetter ingår givetvis. OBS! Begränsat antal platser och åldersgräns 20 år.

Frågor? Se www.littfest.se

Mer information kommer.

Littfest Fredag

Stängd


Littfest Lördag

Stängd


Stödbiljett

Stängd


Paketpris Boende Partyhotellet + Littfest fredag och lördag

Stängd